- 6,894
- 2,887
- 113
8 saatmi 🤣 sabırlı adamsın helal olsunAdmin odemiyorlar konu niye kilit olmuyor anlamıyorum 8 saattir ödemeyen site öder mi , şu konuyu kapatın millet gitmesin şu rezil siteye
8 saatmi 🤣 sabırlı adamsın helal olsunAdmin odemiyorlar konu niye kilit olmuyor anlamıyorum 8 saattir ödemeyen site öder mi , şu konuyu kapatın millet gitmesin şu rezil siteye
Kral ödemesi gelenlerde var şimdi kaç bin tane ödeme ödeme bekliyordur bu sitenin datasında biliyor musun sen ☺ Hadi red gelir bakiye siler de kapat deriz ama ortada senin tezini doğrulayacak bir eylem yok..Admin odemiyorlar konu niye kilit olmuyor anlamıyorum 8 saattir ödemeyen site öder mi , şu konuyu kapatın millet gitmesin şu rezil siteye
Anlamadığım önceki çekimleri niye göndermiyorlar demekki sırayla atmıyorlar8 saatmi 🤣 sabırlı adamsın helal olsun
Rastgele yolluyor heralde bakim herkesin ödicek miAnlamadığım önceki çekimleri niye göndermiyorlar demekki sırayla atmıyorlar
Ağalar sitede 1100 falan vardı 1000 o çektim geriye kalanla oynadım oda 500 oldu onunda çektim talepte bekliyo şuan biri 16:58 diğeri 18:008 saatmi 🤣 sabırlı adamsın helal olsun
Test ediyorlar sanırım açıkçası gelmeyeceğini biliyorum o yüzden sabirliyim 😅😅8 saatmi 🤣 sabırlı adamsın helal olsun
16:,58 de cektigin jasi gelioAğalar sitede 1100 falan vardı 1000 o çektim geriye kalanla oynadım oda 500 oldu onunda çektim talepte bekliyo şuan biri 16:58 diğeri 18:00
Gelmedi talepte hala16:,58 de cektigin jasi gelio
5 saati geçti gelen giden yok dayıArkadaşlar benim çekim 5 saat sonra geldi bilginize
Herkese 5 saatte gelmiş benim 4 saat var daha o zamanArkadaşlar benim çekim 5 saat sonra geldi bilginize
6 7 saat olup gelmeyen de varHerkese 5 saatte gelmiş benim 4 saat var daha o zaman
Senin onay çevrim çekim derken haftaya anca gelir seninOnay maili gelmedi. Yolumuz uzun