http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,741
9,334
113
Bu şekilde bonus verince siteler bizim millet yine doyumsuz olduğu için tek bir hesap gözlerine az geliyor illa 10 15 tane açmaları lazım o yuzden siteler 100 verip 2500 yap 100 yatir 250 cek diyorlarsa cidden suan bende onlara hak verdim
Multi üyelik açıp ödeme talebinde bulunan adamın ödemesi yapilmayinca, utanmadan bir de şikayet konusu açabiliyor. Kendi ahlaksızlığına bakmadan karşı tarafta ahlak, dürüstlük arayan insanlara ne diyebilirsin neyi anlatabilirsin.

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,176
113
Mail gelmiyor kayıt olurken kaçırdık bonusu püü

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
97
28
Şu an itibariyle 4 saati devirdik heyecanlı bekleyiş sürüyor

thy1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
581
159
43
Burda 2 tane gorunyordu 1 taneye dustu cekım talebı bekleyrnlerde 1mi 2 mi acaba

Ekli dosyalar

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,442
25,130
113
Rol konularına katılmak istemiyorum artık dost 1 2 kişi hariç onlar açarsa katılım ole can sıkıntısı bu konudan devam ediyorum cekim gelmedi ama hala puaha gelir diye bekliyorum 2 gün once 170 alıp borçları kapattım bugün 500 u saatlerdir bekliyorum hayat iste
Ben borçları kapstsam daha uğramam valla neyse uğrama erhanım görüyorsun 500 ü ödemiyorlar ağlayslım

polooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,462
567
113
bende de 1 e düştü orası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...