http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,315
4,299
113

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,317
5,212
113
3 saat 55 dakika sonra 519tl geldi kalan arkadaşlara başarılar çekim yaptığınızda gönderdikleri mail adresine cekimim gelmedi diye mail atın 10 dakika sonra geldi

Musto9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
788
113
Sonunda geldi arkadaşlar paylaşan arkadaşa teşekkür ederiz 4saat 10 dakika sonra

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
326
235
43
parolapara vermiştim 2.5 saat oldu bişey yok iptal de olmuyor şimdi iptal edip havale ver dicekler onu da 4-5 saat beklicez mi

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
401
83
parolapara vermiştim 2.5 saat oldu bişey yok iptal de olmuyor şimdi iptal edip havale ver dicekler onu da 4-5 saat beklicez mi
Bende paratim vermiştim öyle olur muhtemelen 1 kat da cevirmedim direkt çekim verdim bakalim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Ayenn ole aynı sorunu ben yaşıyorum şuan paratimden verdim cekimi 2 saat bekletip iptal edildi havale olarak verdim çekimi 3 saattir de onu bekliyorum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Aynı durum bendede var ama tüm yöntemlerle çekebilirsiniz yazmışlar
Ben yarım saat bekleyip canlıya bağlandım bana da dileğiniz yöntemlen cekim verin dediler paratim verdim iptal oldu canli destek yüzünden 6 saat olacak cekim bekliyorum ilkte havale versem 1.5 saat sonra ödeme yapılırdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...