http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
311
63
Ben yarım saat bekleyip canlıya bağlandım bana da dileğiniz yöntemlen cekim verin dediler paratim verdim iptal oldu canli destek yüzünden 6 saat olacak cekim bekliyorum ilkte havale versem 1.5 saat sonra ödeme yapılırdi
Destek yok nasıl bağlandın

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
1,021
113
Beyler 4 saat sonra geldi benim 217 TL çekim havale ile

genyar

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
5
8
saat13,11 de çekim verdik hala bekliyoruz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Bi de siteye dolandırıcı derler üstte, şeref yoksunu bunlar
Bu şekilde bonus verince siteler bizim millet yine doyumsuz olduğu için tek bir hesap gözlerine az geliyor illa 10 15 tane açmaları lazım o yuzden siteler 100 verip 2500 yap 100 yatir 250 cek diyorlarsa cidden suan bende onlara hak verdim

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,733
722
113
beyler safmısınız bu site ödeme yapar diyemi bekliyonuz ne kimlik doğrıulama var ne numara doğrulama eğer ödeme yapıyorsa ben bu siteden 20 30 hesapla cekim yaparım boşuna hayal kurmayın burdaki coğu kişi kaşar kumarbaz oldunu biliyom safa yatmayın
Reis biri sana uyanıksın filan derse sakın inanma site çekim esnasında TC istiyor oda dataya gidiyor otomatik olarak bir kurnaz sensin 😂

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
311
63
Reis biri sana uyanıksın filan derse sakın inanma site çekim esnasında TC istiyor oda dataya gidiyor otomatik olarak bir kurnaz sensin 😂
Finans paneli var ellerinde çekim için tc istiyor bakıyorlar bi sensin dimi Anadolu kurnazı

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,443
25,132
113
Bu şekilde bonus verince siteler bizim millet yine doyumsuz olduğu için tek bir hesap gözlerine az geliyor illa 10 15 tane açmaları lazım o yuzden siteler 100 verip 2500 yap 100 yatir 250 cek diyorlarsa cidden suan bende onlara hak verdim
Erhanım şafak kaç noldu burası böyle

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Erhanım şafak kaç noldu burası böyle
Rol konularına katılmak istemiyorum artık dost 1 2 kişi hariç onlar açarsa katılım ole can sıkıntısı bu konudan devam ediyorum cekim gelmedi ama hala puaha gelir diye bekliyorum 2 gün once 170 alıp borçları kapattım bugün 500 u saatlerdir bekliyorum hayat iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...