Bu tipler sebebiyle siteler adilik yapıyor sanki herkes bilmiyor Multi açmayıEğer ödeme alamayanlar olursa bu multi hesap acanlar yüzünden olur 5 saattir 500 bekliyoruz adam gelmiş 10 tane hesap ac diyor
İstedikleri kadar açsın çekimler sadece havale 2. Çekimde direk hesap kapanır belli oluyor yaniBu tipler sebebiyle siteler adilik yapıyor sanki herkes bilmiyor Multi açmayı
Dost biz hemen hemen her siteye yatirim yapıyoruz multi acmak bizim için büyük sıkıntı olur yoksa o sahsin babasının üstüne hesap acarim haberi bile olmaz puahaBu tipler sebebiyle siteler adilik yapıyor sanki herkes bilmiyor Multi açmayı
Erhanım sonunda kabul edildi bekliyorum halenDost biz hemen hemen her siteye yatirim yapıyoruz multi acmak bizim için büyük sıkıntı olur yoksa o sahsin babasının üstüne hesap acarim haberi bile olmaz puaha
DevamBonus bittimi devam ediyormu beyler
Ben ve sen bi ömürdür konudayiz dost senin adına sevindim valla gule gule harcaErhanım sonunda kabul edildi bekliyorum halen![]()
Ben kaybettim demiş neyse ben elendim bol şanslar herkese, umarım herkese ödergörmüyon mu konuyu açan arkadaşın paylaştığı ssi 8k ya yakın ödeme almış
Eyvallah kankam geldi şimdi ödeme sen ne yaptınBen ve sen bi ömürdür konudayiz dost senin adına sevindim valla gule gule harca
mobil hesaba gir bak geliyorKabul edildi yazınca ne kadar sürede geliyor acaba hesaba
Benide alın 12 .28 de verdim hala onaylanmadı 😀😀Ben ve sen bi ömürdür konudayiz dost senin adına sevindim valla gule gule harca
4 saatte son 20 dakika 😀mobil hesaba gir bak geliyor