- 2,296
- 938
- 113
max 5k değil miydi
max 5k değil miydi
Kardess bunun çevrim çekim şartları nedir canlı destek iptalSweet bonanza
2 saattir kimseye ödeme yapılmadı snaa simdi yapıldıysa yeni kaynak bulmuşlardır4 saatte geldi 940
Sülo boyun devrilsin hemi az daha dayanParamı verin ya 1200 4 saat oldu
100 fs 2 betten 1 kat cevrim sınırsız cekimKardess bunun çevrim çekim şartları nedir canlı destek iptal
Çekim yaparken TC istiyorbeyler safmısınız bu site ödeme yapar diyemi bekliyonuz ne kimlik doğrıulama var ne numara doğrulama eğer ödeme yapıyorsa ben bu siteden 20 30 hesapla cekim yaparım boşuna hayal kurmayın burdaki coğu kişi kaşar kumarbaz oldunu biliyom safa yatmayın
Kanka sen freespin kazancını 1kat çeviriptemi çekim verdin yoksa direk çıkan kazancı çekimmi verdin. Ben çıkan kazancı direk çekim verdim öderlermi bana diye merak ediyorum4 saatte geldi 940
Kral biz saf değilizde sana yakın çevren biri zeki derse sakın inanma senbeyler safmısınız bu site ödeme yapar diyemi bekliyonuz ne kimlik doğrıulama var ne numara doğrulama eğer ödeme yapıyorsa ben bu siteden 20 30 hesapla cekim yaparım boşuna hayal kurmayın burdaki coğu kişi kaşar kumarbaz oldunu biliyom safa yatmayın
Kral bizim 200 gelmiyo 11 den beri seni heralde 1 ay sonra öder
Adres ney dost gmajlBen gmail mesaj attım çekimim ödenmedi diye 10 dkka içinde attılar hemen havale ile
Direk kazancı çekenler varKanka sen freespin kazancını 1kat çeviriptemi çekim verdin yoksa direk çıkan kazancı çekimmi verdin. Ben çıkan kazancı direk çekim verdim öderlermi bana diye merak ediyorum
Sweet bonanza da 100fs ekliyor. Çıkanı 1kat çevir çekKardess bunun çevrim çekim şartları nedir canlı destek iptal
[email protected]Adres ney dost gmajl
Kaç saatte geldi4:33 da sonra çekimim geldi teşekkürler