- 6,533
- 3,446
- 113
Kral şakasina takılıyoruz, Allah işini gücünü rast getirsinniyeeee 😄
Kral şakasina takılıyoruz, Allah işini gücünü rast getirsinniyeeee 😄
Kod gecerlimi ne zaman kullandınKod kullandım fş nerde bulamadım
Kral fs yeri neres8,000₺ çekim verdim bakalım ödeyecek mi 🙄
Bonuslar de reisim alta doğru in göreceksin orda kod yeriKral fs yeri neres
Kral kod başarılı dedi fs nerden bulacam hangi oyunÖdemem gelmedi paylaşana teşekkür ederim,kabız etti herkesi,ne öldürüyor ne güldürüyor,silse herkes bir rahatlayacak.
Sweet bonanza düzKral kod başarılı dedi fs nerden bulacam hangi oyun
30 dk oluyor@Hidircan3347 yenimi aldın kodu
sweetKral kod başarılı dedi fs nerden bulacam hangi oyun
Akışına bırakacaksınız arkadaşlar adamlar yoktan bir şey vermiş onuda değerlendirip çekim talebi vermişsiniz. Oturup akşama kadar bunu takip etmenin bir anlamı yok adamlar isterse yollar istemezse yollamaz ☺☺Ödemem gelmedi paylaşana teşekkür ederim,kabız etti herkesi,ne öldürüyor ne güldürüyor,silse herkes bir rahatlayacak.
Reisim sweet bonanzaya direk gir karşına çıkıyorKral fs yeri neres
@Hidircan3347 bana vermiyor nasıl aldın30 dk oluyor
cepten giden birşey yokAkışına bırakacaksınız arkadaşlar adamlar yoktan bir şey vermiş onuda değerlendirip çekim talebi vermişsiniz. Oturup akşama kadar bunu takip etmenin bir anlamı yok adamlar isterse yollar istemezse yollamaz ☺☺
Neyi vermiyor kral doğru yere yazdığına eminmisin ?@Hidircan3347 bana vermiyor nasıl aldın
Nd kadar surede
Seninki parolampara ile talep verdiğin için zaten gelmeyecek bekleme hemen havale ile verecektinÖdemem gelmedi paylaşana teşekkür ederim,kabız etti herkesi,ne öldürüyor ne güldürüyor,silse herkes bir rahatlayacak.
burayaNeyi vermiyor kral doğru yere yazdığına eminmisin ?