- 1,144
- 214
- 63
100tl çektik onu bile göndermez bunlar
Bende öyle düşündüm fazla zorlamadım ama bana ödemez 6800 az düşürsemmi engel yeriz hiç alamayız😂
Ne tribine giricem aviator diye belki ödemez düzgün konuşursan sevinirimNeyin tribine giriyon kanka ödüyo
Aynen öyle oldu geldi11:18 dede ben verdim 3/5 dakikaya gelmesi lazkm
Ya olum osmanwasherekıreyziboy31 sen hala şu üslubuna bi çare bulamadın mı. Kocaman adam oldun artık anla bunu daha ufacık velet değilsinNeyin tribine giriyon kanka ödüyo
HAHAHAHAHAHSHSHSHSJSHSJAHDJAHSHHSS PPYE BAK 500 yaşında adamsın ne hale düşmüşYa olum osmanwasherekıreyziboy31 sen hala şu üslubuna bi çare bulamadın mı. Kocaman adam oldun artık anla bunu daha ufacık velet değilsin
O fotosunu gördüğün senden olgundur la. Olgun düzgün biri olsan o işlerin yaşa bakmadığını bilirsin kı[email protected]HAHAHAHAHAHSHSHSHSJSHSJAHDJAHSHHSS PPYE BAK 500 yaşında adamsın ne hale düşmüş
Sahıştan atmıslar eyvah7650₺ ÖDEME YAPTILAR HELAL OLSUNEkli dosyayı görüntüle 853171
2 kişiyi bul dost bi konu aç yada gir rastgele kod sayfasına ilk önüne gelen 2 kişiye 250+250 gönder sözünü tut😁7650₺ ÖDEME YAPTILAR HELAL OLSUNEkli dosyayı görüntüle 853171