- 1,464
- 1,025
- 113
bu arada betgar alamayan varsa simdi denesin ben 4 gundur deniyodum simdi ekledi la
Allah senide güldürsün kanka çok iyi koptum yeminle 😂🤣🤣😎aga be dogum tarihini yazamayan adam bile çekti sen çekemedin yazık![]()
Sen kopmaya yer arıyormuşsun kanka 🥸Allah senide güldürsün kanka çok iyi koptum yeminle 😂🤣🤣😎
Senden 2 dk sonra da ben talep vermişim şimdi geldi 400 tlÇekim geldi geçte olsa aynı oyunda çevirmedim
11:18 de verdik ses yok acaba 200/300 çekim kabul ediyorÇekim geldi geçte olsa aynı oyunda çevirmedim
Geldi mi seninBeyler site ödeme yapıyor az bekleyin gelir ödemeniz ama hemen havale ile talep verin diğer türlü 1 2 saat bekleyip cekimi iptal ediyorlar
Link varmibu arada betgar alamayan varsa simdi denesin ben 4 gundur deniyodum simdi ekledi la
Yok demin iptal oldu paratimlen vermiştim 2 saat olmustu iptal oldu hemen havale ile verdim gelir birazdanGeldi mi senin
Bende hemen havaleyle verdim miktarda küçük beklemedeyiz 1 saat oldu herhaldeYok demin iptal oldu paratimlen vermiştim 2 saat olmustu iptal oldu hemen havale ile verdim gelir birazdan
Ben betgar konusu görünce midem bulanıyor artık taşımayın artik betgari her tarafabu arada betgar alamayan varsa simdi denesin ben 4 gundur deniyodum simdi ekledi la
Sabah erken saate msj gelmıs almıstım ama oynamaya fırsatım yoktu canlı ya sabah sordugum da 1 kat aynı oyunda sonra dıledıgınız alanda ıstedgnız kadar cekım demıstı suan 2500 verdım grlırse yazarmSlotio128.com
Arkadaşlar kodu girene sweette ve gateste 100×2 freespin veriyor bir kat çevir çek diyor öder mi bilmiyorum deneyen arkadaşlar yazsin ben kaybettim
SLOTIO100FS
Nasıl alacazbu arada betgar alamayan varsa simdi denesin ben 4 gundur deniyodum simdi ekledi la
Ne veriyor betgarbu arada betgar alamayan varsa simdi denesin ben 4 gundur deniyodum simdi ekledi la