- 1,868
- 523
- 113
Hangi iyunda
EvetLa hele bı diyin aynı oyundami cevircez
Dear Shape012, your withdrawal has been rejected due to Değerli üyemiz, lütfen Hemen Havale yöntemi ile tekrar çekim talebi veriniz..Cekim iptal olmuş hemen havale ile mi vereyim cekimi
Sweet gatesHangi iyunda
Evet 1 katLa hele bı diyin aynı oyundami cevircez
Gerçekten mail yenimi geldi kanka ben bilgileri girip onaylaya bastığım anda mail geldi hatta paylaştım canlı destek yok ama mail sistemi hızlı diye tık yok hadi gözün aydın inşaALLAH o beklediğin seside duyarsın😎Sonunda mail geldi mk çekşm işleme alınmış hadi yüksek çekenler gözünüz aydın ödeyecek😂
evetLa hele bı diyin aynı oyundami cevircez
Bende girmiyor şansıma tukureyimSlotio
slotio128.com
Eyw dostum saolDear Shape012, your withdrawal has been rejected due to Değerli üyemiz, lütfen Hemen Havale yöntemi ile tekrar çekim talebi veriniz..
bence oder bu site arada boyle kıytırık siteler cikiyor aga harbiden ödüyor sonra yok oluyor piyasadan bu tur siteleri yasatmak yerine gidip 300 yatir 1029922 yap 200 cek siteleri her zaman basta oluyorÖdenmedi işleme aldık diye mail atmış ama hala bekliyor ve bankada bişey yok 😂 dalga dümen mk sıyırttıracaklar
Ona da anında gelmiştir mail saatini kontrol etmiyordurGerçekten mail yenimi geldi kanka ben bilgileri girip onaylaya bastığım anda mail geldi hatta paylaştım canlı destek yok ama mail sistemi hızlı diye tık yok hadi gözün aydın inşaALLAH o beklediğin seside duyarsın😎
aga be dogum tarihini yazamayan adam bile çekti sen çekemedin yazıkDear Shape012, your withdrawal has been rejected due to Değerli üyemiz, lütfen Hemen Havale yöntemi ile tekrar çekim talebi veriniz..
la ben hala neden sana salliyorum inan bilmiyorum yanlis alintilayip duruyom aga kusura bakmaBen sadece güldüm aga bana neden sallıyon![]()
Daha önce de kontrol ettim mail yoktu ama şimdi baktım var tabi saati dikkate almadım😂 11:18de gelmiş😂 heyecan yok sakın olun😂😂😁🍀Ona da anında gelmiştir mail saatini kontrol etmiyordur