- 1,464
- 1,025
- 113
eet an itibariyla sıradayız sizin icin baglandim beyler merakbettiklerinizi sorun edit sira cok hizli akiyor
MKod geçersiz diyor
Benim iptal oldu tekrar verdim hala gelmediBeyler hangi oyunda geçerli aldimda
Bende gözükmüyor pragmatik oyunları sende gözüküyor muSweet gates
Canlı desteğe sordım bjklilere en son ödeyecek dedi😂 ondan bekliyoruz😂Paratimlen verdik cekimi 1 saati geçti bari iptal olsun artık ta havale ile verelim cekimi
Bi dostumun sigarasi kalmamış valla bari gelseydi de adama sigara parasını atsaydım ve site inatlan bekletiyorCanlı desteğe sordım bjklilere en son ödeyecek dedi😂 ondan bekliyoruz😂
Oynadım bileBende gözükmüyor pragmatik oyunları sende gözüküyor mu
SS atsana kankaSonunda mail geldi mk çekşm işleme alınmış hadi yüksek çekenler gözünüz aydın ödeyecek😂
Ya bu çok enteresan 11.06 da talep verdik ve iptal olanlara çekimi hemen havale ile verin dedikleri yöntem ile ve bekliyoruz çok garip kazancın için bol şans tebrikler arkadaşım😎15 dkda geldi ödemez diyordum şaşırttı
Oynadin kralda şimdi slot yerinde sende gözüküyor muOynadım bile
Hayırlısı olsun hayır çeşmesi yaptırSonunda mail geldi mk çekşm işleme alınmış hadi yüksek çekenler gözünüz aydın ödeyecek😂
EvwtOynadin kralda şimdi slot yerinde sende gözüküyor mu
Bana oyuna girip linki atarmisin sanırım bende sorun var
Gelir sizinde birazdan agalarYa bu çok enteresan 11.06 da talep verdik ve iptal olanlara çekimi hemen havale ile verin dedikleri yöntem ile ve bekliyoruz çok garip kazancın için bol şans tebrikler arkadaşım😎
Bana oyuna girip linki atarmisin sanırım bende sorun var