Oha harbi mi5 dk da 1500 geldi la
Çaresiz bekliyorumYeni üyelerimize özel olarak sunulan bir fırsat olarak, Sweet Bonanza oyununda geçerli olan 100 freespin deneme bonusu mevcuttur. Bu bonusun avantajlarından yararlanabilmeniz için, öncelikle üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra, SLOTIO100FS kodunu kullanarak bu deneme bonusundan faydalanabilirsiniz. Freespinlerden elde ettiğiniz kazançların yalnızca 1 kat çevrimi bulunmaktadır. Çevrimi tamamladıktan sonra, istediğiniz yöntemle çekim yapabilir ve dilediğiniz miktarda para çekebilirsiniz.
La 210 verdim çekim ödemez diye bileydim yüklenirdim tüh. Hayırlı olsun5 dk da 1500 geldi la
ÖDETİRİz dedim sizeOha harbi mi
sen bana bak şansızlık ne demek gör millet uçuyor biz diplerdeyiz hiç sasmadi hamdolsun 😂Millet çekmiş pusuda bekliyor sen ne soruyon😂
Bende öyle düşündüm fazla zorlamadım ama bana ödemez 6800 az düşürsemmi engel yeriz hiç alamayız😂La 210 verdim çekim ödemez diye bileydim yüklenirdim tüh. Hayırlı olsun![]()
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın bırak öderse işe yarasınBende öyle düşündüm fazla zorlamadım ama bana ödemez 6800 az düşürsemmi engel yeriz hiç alamayız😂
vallahaOha harbi mi
Reis çekim saatin kaçKonu açıldıktan sonra en fazla 7 dk içimde çekşm verdim birine öderse 2. Benimdir gelmezse hayal