- 1,417
- 621
- 113
50ye 1000 kimse vermez site haklı1000 kazandık 50 yatırıp çekebilir miyim diye sordum siteye hayır diyor napcaz gencler
50ye 1000 kimse vermez site haklı1000 kazandık 50 yatırıp çekebilir miyim diye sordum siteye hayır diyor napcaz gencler
İlk şartına bakmak lazım50ye 1000 kimse vermez site haklı
Ödüyor 5500₺ 3000₺ çeken oldu sadece 50₺ yatırıp 😂50ye 1000 kimse vermez site haklı
Kaç yap kaç çek onu anlamadımÖdüyor 5500₺ 3000₺ çeken oldu sadece 50₺ yatırıp 😂
Freesipin de sınır yok o rakamları ödediler şartı çekim yapmadan önce 50₺ yatır tek kat çevirip hepsini çekiyorsun sonradan kural değişmediyseKaç yap kaç çek onu anlamadım
Yatırım şartı var minimum 50 TL
Ben freespin aldım 2000 TL çektim ödeme geldi
Freebetten en fazla 500 TL kazanabilirsiniz dikkatli olun
Site dolandırcı bilginiz olsun ben zamaninda yatirim yaptim odememistiYatırım şartı var minimum 50 TL
Ben freespin aldım 2000 TL çektim ödeme geldi
Freebetten en fazla 500 TL kazanabilirsiniz dikkatli olun
Geçmiş sayfalarda var. Şimdi bende attim1 tane çekim geldi SS atan var mı
Arkadaşlar vaktinize emeğinize yazık oynamayın girmeyin üye dahi olmayın reazletin daha iyi burdan başka biyerde yok rezilligi bunlar bulmuşSlotDünyası Çekimim 3 saattir işlemde yoğunluk diyip duruyorlar sbaah 6 da verdim çekimi gelmeyecek çekim muhtemelen gelirse bilgilendircem arkadaşlar
Yoğunluk vardır gelir benimki 1 saatte ödendiBenim çekim 8 saattir gönderilmedi 720tl
Bendede aynısı oldu geçmiş işlemlerde gözükmüyorBen çekim.verdim çekim işlemi geçmişse gprunmuyor bakiye gitti ama ödeme yapmicak herhalde