- 108
- 26
- 28
Tamamda 50 TL yi nasıl yüklüyorsunuz anlamadım minimum 500 tl
20 kuruşa bile 400 oldu bakiye 1 liradan alsak 2 bin olmuştu şimdi ne güzelYatırım şartı var minimum 50 TL
Ben freespin aldım 2000 TL çektim ödeme geldi
Freebetten en fazla 500 TL kazanabilirsiniz dikkatli olun
Gardasim uygulamayı nasıl indiriyoruz megapayz araştırmadgimm yer kalmadı bulamadım yamegapayz havale ile 50
Yatırımı nasıl yapicaz minimum 50020 kuruşa bile 400 oldu bakiye 1 liradan alsak 2 bin olmuştu şimdi ne güzel
Megapays a tıkla orda havale var 50 tl den yatır 50 yi 2 kat çevirdim ben nolur nolmaz diye çekim verdim hepsiniYatırımı nasıl yapicaz minimum 500
Yok slotta 2.5k verdi tek spin 30tl den egtSporda mı yaptın aga
Daim olsun agaYok slotta 2.5k verdi tek spin 30tl den ege
500 yaz 50 yatır oluyor diyorlar agaYatırımı nasıl yapicaz minimum 500
Vay tahirim bizi tokatlayan siteyi tokatladın demek ha helal olsun
Hshhdshs öyle olmuş borç verim mi 10 unda atarsın 2x (yarın) yshddVay tahirim bizi tokatlayan siteyi tokatladın demek ha helal olsun
Yok karşim sağol keyfini çıkar 🤣Hshhdshs öyle olmuş borç verim mi 10 unda atarsın 2x (yarın) yshdd
bunlar kapanmamıslarmıydı ?Bu yaşıma kadar beni dolandıran tek site alt yapı degismisler bizim içerideki 1 k da gitmiş
site eski dolandırıcı kapanmıştı tekrar açmışlar deneme oynanır ama yatırım yaparken dikkat etAktif mi bonus bilen varmi
Tamam bi alalım bakalım eyvallahsite eski dolandırıcı kapanmıştı tekrar açmışlar deneme oynanır ama yatırım yaparken dikkat et
Ne diyo peki1000 kazandık 50 yatırıp çekebilir miyim diye sordum siteye hayır diyor napcaz gencler