- 201
- 101
- 43
Yok valla üye olurken seçtim direk oyuna girdim bow of Artemis oyununa 500 çıktı 3 kat çevrim yaptım 50 yatırdım 1400 çekim verdim olay bu 😂Ekstra bişey yaptınmı aga eklenmedi bize spin
Yok valla üye olurken seçtim direk oyuna girdim bow of Artemis oyununa 500 çıktı 3 kat çevrim yaptım 50 yatırdım 1400 çekim verdim olay bu 😂Ekstra bişey yaptınmı aga eklenmedi bize spin
Hangi oyunda kayıtlı kral spinlerKayıt olurken seçiyor Sun oyuna direk veriyo zaten kral
Bow of ArtemisHangi ogun
Bow of ArtemisHangi oyunda kayıtlı kral spinler
CikmioBow of Artemis
Çekim gelince haber et sana zahmet reisYok valla üye olurken seçtim direk oyuna girdim bow of Artemis oyununa 500 çıktı 3 kat çevrim yaptım 50 yatırdım 1400 çekim verdim olay bu 😂
Aynen gereksiz site girip oynamaya bile gerek kalmadı 20 kuruş nedir agKral zaten bet degerini 0.20 yapmışlar promosyonlaeda yazmışlar
Şuan işleniyor kısmına geçti.40 dk sonra onaylandı.
Çekimi 1kya düşürmüşlerdi bakalım 1.6k yollayacaklar mı
Tebriklerde gerek kalmadı aga 20 kuruşa çektiler spin degerini45 dk da ödendş dostlar.
Buzzukleri yemedi kral 😂Tebriklerde gerek kalmadı aga 20 kuruşa çektiler spin degerini
Vay şerefsizler ya.Tebriklerde gerek kalmadı aga 20 kuruşa çektiler spin degerini
yasak50 yardimci olabilirmisin borc
En son bir kahpeye para attığımda fetöcü çıkmıştı dostum, başım belaya giriyordu. Forumda yasak olmasa bile yollamazdım kusura bakma.50 yardimci olabilirmisin borc
HahdhdhshhahahaahahEn son bir kahpeye para attığımda fetöcü çıkmıştı dostum, başım belaya giriyordu. Forumda yasak olmasa bile yollamazdım kusura bakma.