- 4,639
- 2,066
- 113
Freespin alırsak kazanç maksimum kaç dostYatırım şartı var minimum 50 TL
Ben freespin aldım 2000 TL çektim ödeme geldi
Freebetten en fazla 500 TL kazanabilirsiniz dikkatli olun
Freespin alırsak kazanç maksimum kaç dostYatırım şartı var minimum 50 TL
Ben freespin aldım 2000 TL çektim ödeme geldi
Freebetten en fazla 500 TL kazanabilirsiniz dikkatli olun
EvetReis ben freebetle 550 ye kadar geldim 3 gün önce sonra yatırım da banka minimum 500 diyordu bırakmıştım öyle de banka minimum 50 mi ölmüş
Reis spin alırsam kazanc miktarı 500 değil demi
Çekimin görüntüsünü atabilir misin sana zahmet daha net olur durumArkadaşlar canlı destek var orada onlardan sorun
Ödedi miEvet üye olurken seçiyorsun oto ekleniyor.
Site leş zaten ödeme yapmayacağı her halinden belli deOlm bunlar dolandırıcı dolandırıcı 100 kere mi yazalım hala şu konuyu gündemde tutmayın
Paylaşımı yapan arkadaş çekimin görüntüsünü atsa millet ona göre hareket edicekOlm bunlar dolandırıcı dolandırıcı 100 kere mi yazalım hala şu konuyu gündemde tutmayın
7 bin yaptım valla gardaş bende nasıl yapacaz bilmiyorumPaylaşımı yapan arkadaş çekimin görüntüsünü atsa millet ona göre hareket edicek
Bot o. Baksana kurduğu cümlelere. Normal insanın kuracağı cümle mi onlarPaylaşımı yapan arkadaş çekimin görüntüsünü atsa millet ona göre hareket edicek
50 yatır çek güvenilir mi değil mi senden öğrenirizGüvenilir mi ki
Yok sıkıntı yok 50 lira para değil yoksa gitsede üzülmem kral50 yatır çek güvenilir mi değil mi senden öğreniriz
Site leş zaten ödeme yapmayacağı her halinden belli de
La olm eski alt yapidayken milleti tokatlayip kaçtılar gidin şikayetvara bakın tonlarca şikayet var alt yapı değişip gelmişler yine tokata çıkmışlar hala daha çekim diyorsunuz o zamanda yalandan bı kaç kişiye ödeme yaptılar bir sürü kişiyi mağdur ettiler7 bin yaptım valla gardaş bende nasıl yapacaz bilmiyorum