- 43,424
- 7,839
- 113
Bol sans kardesOynadığıma bidaha oynamam normalde ama bu amerika beni benden alıyor son dakikalar yatmazlar umarım
Ekli dosyayı görüntüle 798729
DevammmmmOynadığıma bidaha oynamam normalde ama bu amerika beni benden alıyor son dakikalar yatmazlar umarım
Bunlarda futbol işi biraz yatırım gibi ya fanatiklik yok bunlardaAynen çok ilginçler gerçekten zaten bunlar şovmen böyle farkların çıkma sebebi de o canı oynamak istemeyen takım 4-5 tane yiyor isterse favori olsun
Bol şanslar umarım yatmayiz reism gelecekOynadığıma bidaha oynamam normalde ama bu amerika beni benden alıyor son dakikalar yatmazlar umarım
Bol şansOynadığıma bidaha oynamam normalde ama bu amerika beni benden alıyor son dakikalar yatmazlar umarım
Bol şansOynadığıma bidaha oynamam normalde ama bu amerika beni benden alıyor son dakikalar yatmazlar umarım
Dep de 1 tane sallar gibiOynadığıma bidaha oynamam normalde ama bu amerika beni benden alıyor son dakikalar yatmazlar umarım
Bol şanslarOynadığıma bidaha oynamam normalde ama bu amerika beni benden alıyor son dakikalar yatmazlar umarım
Bol şans Brezilya beklemekten iyidirOynadığıma bidaha oynamam normalde ama bu amerika beni benden alıyor son dakikalar yatmazlar umarım