- 10,088
- 3,817
- 113
Adam şortunun götünün deliğine gofret sponsoru almışBrezilya liginde o riske girilmez . 1-1 biter muhtemelen
Adam şortunun götünün deliğine gofret sponsoru almışBrezilya liginde o riske girilmez . 1-1 biter muhtemelen
Maç seçiyordur knkaUyudun mu? Ben uyumadım @Skorsky
Yav hatuna atarsın ya hani uyudun mu diye o misal yazdım 🤣🤣Maç seçiyordur knka
Lan ne adamsınYav hatuna atarsın ya hani uyudun mu diye o misal yazdım 🤣🤣
Dimi yürürken reklam panosunun içinden geçecek sanki 🤣🤣Bu mls ligi maçları simülasyon gibi fifadan farkı yok bi gol atıyorlar gol oluyo 3 saniye kaleye bakıyo golü atan sonra seyirciye koşuyor
Aynen çok ilginçler gerçekten zaten bunlar şovmen böyle farkların çıkma sebebi de o canı oynamak istemeyen takım 4-5 tane yiyor isterse favori olsunDimi yürürken reklam panosunun içinden geçecek sanki 🤣🤣
Kuponu adam oynuyor adamdan çok buz heyecan yapıyoruz bunun şerefine 1 sigara yakardım da sigaram yok 😀😀😀
Senin yerine yakıyorum knkaKuponu adam oynuyor adamdan çok buz heyecan yapıyoruz bunun şerefine 1 sigara yakardım da sigaram yok 😀😀😀
Adamsın karagalak değil artık karabataksin reismm((( senin yerine de yakıyorum 2 tane aynı anda
Lan ne kral adamlar çıktınız siz beSenin yerine yakıyorum knka
Sen yine evi yakiyosun ben bir gençlik yaktım....Bende sizin yerinize yakıyorum ama evi