- 2,468
- 3,291
- 113
dakka 5 kalan 1 gol sağlam olsun dedik yoksa senden şüphemiz yok biliyoruz seni 😂Maçın skorunu bakar mısın 🤣
dakka 5 kalan 1 gol sağlam olsun dedik yoksa senden şüphemiz yok biliyoruz seni 😂Maçın skorunu bakar mısın 🤣
Baskette ilk yarı 100 çıkmazsa linç yüklenirEkibe bak ölüm grubu
Vip kupondur herkese vermem kıymetini bil kanka puahadakka 5 kalan 1 gol sağlam olsun dedik yoksa senden şüphemiz yok biliyoruz seni 😂
Sen hayatında kaç defa 9.5 korner getirdinVip kupondur herkese vermem kıymetini bil kanka puaha
Danimarka nin son 50 maci 10 korner uzeri olmus anlaliz ettik o kadar puahaSen hayatında kaç defa 9.5 korner getirdin
Ya nasıl 3.5 üst yazmazsin ula 9 dk da geldi maç 🤣dakka 5 kalan 1 gol sağlam olsun dedik yoksa senden şüphemiz yok biliyoruz seni 😂
Analizle korner oynanmaz sanada öğretiriz az sonra Arabistan çekya maçına bak yavaş yavaş öğrenirsinDanimarka nin son 50 maci 10 korner uzeri olmus anlaliz ettik o kadar puaha
Adamların oyun planı kanat üzerine kurulu dost senden mi ögrenecez bu isi güldürme beni puahaAnalizle korner oynanmaz sanada öğretiriz az sonra Arabistan çekya maçına bak yavaş yavaş öğrenirsin
Estağfurullah da ben oyuncuya göre oynarım bak çekyada bitane kel var ona 3 4 korner yazarak yola çıktım nasıl taktik güzel miAdamların oyun planı kanat üzerine kurulu dost senden mi ögrenecez bu isi güldürme beni puaha
3 dakikada 3 korner çıkmaz heralde kanka 😂Benim maç geldi mi @Skorsky 😁
❌❌Erhan vip mi değil mi öğrenicez ilerleyen saatlerde @Abuzerkömürcü
Bol şanslar kanka @Erhan2121
Ekli dosyayı görüntüle 839592
Kardeşim tamam ne maçmış amma anlattın15 dk da 3.5 üst oldu Mac
Norveç 3 lig vardi 4.5 ust kesindi mac surekli askıdaydi çıkmadı kanka yoksa o macida verecektim en az 5k kazanırdık hiç yoktan buda iyidir 23 15 gibi cekim sayfasına gidersin artık puaha bolsansimiz olsunErhan vip mi değil mi öğrenicez ilerleyen saatlerde @Abuzerkömürcü
Bol şanslar kanka @Erhan2121
Ekli dosyayı görüntüle 839592
Maci sen verdin normaldir kanka15 dk da 3.5 üst oldu Mac
Para yok kardeşim ne yapalımKardeşim tamam ne maçmış amma anlattın