- 2,466
- 3,291
- 113
Şunun yanına bir maçta sen koy baride çıtır bişey at derim,,neticede bunlar biraz fantazidir yanına 3-5k atacak halin yok 50-100 atarsın,,4.5 var kankam yapıştırayım mı
3.5 üst dedik kardeşim niye garantiye kaçtın 1.52 oran bana yakışmaz
Bolşanss diyelim
çok garip bir kupon 😁😁 ya hak 😁
Asıl senin verdiklerin gelmiyor be erhanım 😂 etkinlik yapıyoruz öylesine takiplik gelmesi çok önemli değil 😂3 mac gelmez maalesef puhhaa
Seninki gelirse geliri var bence dakika 27 2 korner hâla 😂çok garip bir kupon 😁😁 ya hak 😁
1 mac verdim sana bugune kadar dost ne yaptın sende puaha benim bu ara kendime hayrım yokAsıl senin verdiklerin gelmiyor be erhanım 😂 etkinlik yapıyoruz öylesine takiplik gelmesi çok önemli değil 😂
2 maç daha ver deneyelim onuda ayrı kuponda1 mac verdim sana bugune kadar dost ne yaptın sende puaha benim bu ara kendime hayrım yok
Burası kazananların yeri kardeşim kaybedenler diğer tarafa3 mac gelmez maalesef puhhaa
La bizi bu abuzerle yine aynı yere koydun son dkya kadar bekleticek bizi
Ha sole valla kupon yapamiyordum bugün delirecektim hemen veriyorum vip kuponu dost puaha2 maç daha ver deneyelim onuda ayrı kuponda
3 geldi de 4 bekliyecez bide3.5 üst dedik kardeşim niye garantiye kaçtın 1.52 oran bana yakışmaz
İzle simdi neler olacak puahaBurası kazananların yeri kardeşim kaybedenler diğer tarafa
Ekibe bak ölüm grubu
Maçın skorunu bakar mısın 🤣3 geldi de 4 bekliyecez bide
Boşuna mı aynı kupona koy dedikMaçın skorunu bakar mısın 🤣
Gelsinde son dk gelsin zevk vermiyor erkenden artıkLa bizi bu abuzerle yine aynı yere koydun son dkya kadar bekleticek bizi