2fa açardımDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
10/5 şuan. Öneri için açıldı konu 🙏
Bozmam çapraz alirim kalan maçlara öncelikle sıkıntı diye gördüğüm maçları ters oynarım ama en fazla 2 tane ama tabi kalan 5 maç ta böyle her iki yarı da gol olur ise yatma ihtimali var lakin gene de bozmamDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
Onu bilmiyoruz kardo kafamıza göre boz ya da bozma yazıp geçiyoruzKupondaki diğer maçlar nedir
En yakın saatte başlayacak maç hangisi gelme ihtimali yüksek ise onu bekle sonuclandiktan sonra içine sinerse bozdur.
Riskli gördüğün maç en sonda ise onu bekle boz derim
Valla ya bilmediğimiz maça yorum yapıyoruzOnu bilmiyoruz kardo kafamıza göre boz ya da bozma yazıp geçiyoruz
Aynı ligden oynadiysa heme bozsun zatenGelme ihtimali zor hele ustse çok zor. Bu gün mü bültene bak adamlar artık billur geçiyor. Üst oranı 0 olan maç bile 1 gollü bitiyor artik. 10 dk da 2 gol olsa öyle bile biterse şaşmam artık.
Bro 5k için bozulmaz hayır bozsa gene kumara aticak kaybedecek en azından bi kaç maç daha tutturmayi bekleyip tatmin edici bozdurma fiyatının gelmesini beklemek ya da kombine edicek kalan maçları riskli gördüğü iki maçı değiştirip oynayacakValla ya bilmediğimiz maça yorum yapıyoruz![]()
Ben de aynı şeyi yazdım, erken saatteki maç gelme olasılığı yüksek ise sonuclansin boz dedim ama.maclari bilmiyoruzBro 5k için bozulmaz hayır bozsa gene kumara aticak kaybedecek en azından bi kaç maç daha tutturmayi bekleyip tatmin edici bozdurma fiyatının gelmesini beklemek ya da kombine edicek kalan maçları riskli gördüğü iki maçı değiştirip oynayacak
Dostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
Adam kuponla ilgili fikrinizi soruyor maçları bilmen lazimki yorum yapasin maçlar ne diye soruyorlar söylemem totem diyor.baska yorum yok.Kupondaki diğer maçlar nedir
En yakın saatte başlayacak maç hangisi gelme ihtimali yüksek ise onu bekle sonuclandiktan sonra içine sinerse bozdur.
Riskli gördüğün maç en sonda ise onu bekle boz derim
Bence boz yarısı ile kalan 5 maça oyna hertürlü kazancın olurDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
Dost 10/5 için fikir aldım.Adam kuponla ilgili fikrinizi soruyor maçları bilmen lazimki yorum yapasin maçlar ne diye soruyorlar söylemem totem diyor.baska yorum yok.
BOZDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?