Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Siz Olsanız Ne Yapardınız

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,604
113
Her gelen Mac için bozduru kat ve kat yükselir onun için şansına bekle

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Kupondaki diğer maçlar nedir
En yakın saatte başlayacak maç hangisi gelme ihtimali yüksek ise onu bekle sonuclandiktan sonra içine sinerse bozdur.
Riskli gördüğün maç en sonda ise onu bekle boz derim

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Dostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?

10/5 şuan. Öneri için açıldı konu 🙏
Bozmam çapraz alirim kalan maçlara öncelikle sıkıntı diye gördüğüm maçları ters oynarım ama en fazla 2 tane ama tabi kalan 5 maç ta böyle her iki yarı da gol olur ise yatma ihtimali var lakin gene de bozmam

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,685
1,676
113
En yakın saatte başlayacak maç hangisi gelme ihtimali yüksek ise onu bekle sonuclandiktan sonra içine sinerse bozdur.
Onu bilmiyoruz kardo kafamıza göre boz ya da bozma yazıp geçiyoruz

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
Gelme ihtimali zor hele ustse çok zor. Bu gün mü bültene bak adamlar artık billur geçiyor. Üst oranı 0 olan maç bile 1 gollü bitiyor artik. 10 dk da 2 gol olsa öyle bile biterse şaşmam artık.

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,474
1,402
113
oynanan kupon bozulmaz gelir veya gelmez bilemeyiz ama hiç aklına getirme gelirse böyle gelsin

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Valla ya bilmediğimiz maça yorum yapıyoruz:)
Bro 5k için bozulmaz hayır bozsa gene kumara aticak kaybedecek en azından bi kaç maç daha tutturmayi bekleyip tatmin edici bozdurma fiyatının gelmesini beklemek ya da kombine edicek kalan maçları riskli gördüğü iki maçı değiştirip oynayacak

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,343
1,789
113
bro maçlar elbet risklidir kalanlarda şu dönemde bile 5-6k cebine yarayacaksa boz gitsin tabi ödemelere yetişebiliyor isen

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Bro 5k için bozulmaz hayır bozsa gene kumara aticak kaybedecek en azından bi kaç maç daha tutturmayi bekleyip tatmin edici bozdurma fiyatının gelmesini beklemek ya da kombine edicek kalan maçları riskli gördüğü iki maçı değiştirip oynayacak
Ben de aynı şeyi yazdım, erken saatteki maç gelme olasılığı yüksek ise sonuclansin boz dedim ama.maclari bilmiyoruz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,219
113
Adam kuponla ilgili fikrinizi soruyor maçları bilmen lazimki yorum yapasin maçlar ne diye soruyorlar söylemem totem diyor.baska yorum yok.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
Bundan 2-3 ay önce falan 1 k ya 224 bin kaçırmıştim o aklıma geldi XXL de. Barcelona üst ve Real ms 1.5 üstten yatmıştım. Lig maçlarıydi. Akıl olup sonraki hafta için şampiyonlar ligi oynasam gelecekti. Buda hayatta ki kırılma noktalarimiz. Zaten gelmez diyip 13 maç gelip bu iki maçtan gitmişti.

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,812
3,229
113
Kalan maçların gelmeyeceği yönünde kuvvetli bir hissiyatın varsa boz derim
Ama gelebilir diyorsan şansını zorla , o zamanda bozma derim
Bol şanslar

Beeinvaan