Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivrisinek Kaşıntısı

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,878
1,070
113
Arkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Sinek ısırığı olduğunda bunu sür,keser anında kaşıntıyı
100 lira civarıydı fiyatı sanirim

Ekli dosyalar

markanen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
931
320
63
Sinek ısırığına kesin çözüm sinekleri öldürmek gerisi hikaye. Yanımda silahla yatıyorum 🤣🤣

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,565
524
113
Arkadaşlar ayağımı bacağımı aşırı derecede sivrisinek soktu ve şişti kaşıya kaşıya bi hal oldum limonun suyunu sktm diş macunu sürdüm kaşınan yerlere ama fayda etmedi başka çözüm önerisi olan varmı arkadaşlar
Yav kanı öyle emiyorlar ki

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
957
113
Bacağı kes at

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,331
886
113
hHahah konu acan kisinin adini görünce sasirmadim

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Sinek ısırığı olduğunda bunu sür,keser anında kaşıntıyı
100 lira civarıydı fiyatı sanirim
HASTAYIM çalışamıyorum , param yok , kira var , haftalık değil günlük para lazım

( muhtemelen verilecek cevaplar , ezberledik artık )

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
873
333
63
Adamım sen trolmüsün anlamadım çözemedim seni, sen boşver forumu yorma kafanı güzel kardeşim chatcpt indir ona sor buraya yazdıklarını boşver burayı

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,725
333
83
Bu teni cinsler kaplan sivri sineği Afrika'daki gelmiş soktuğu yeri davul gibi yapıyor kasimaktanda mecbur yara yapıyordun en etkili yöntem sinek kovucu al bir tane tak odana öyle uyu

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,075
809
113
Paratim de 100 olmuş en düşük yatırım bı o kalmıştı özel oran için filan güM .