http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da Kuryelik

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,619
1,117
113
Bir sevdadır Belgrad... Sırp hatunlara sevgiler 🍺

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
270
83
nasıl buldun dostum bu işi? nasıl nereye başvuru yapılıyor? evrak vs ne kadar para gidiyor?

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,507
507
113
Bu türklerin kafası niye böyle beyinsiz ya. Hemen karı kıza çektiler olayı.. Olum hayat acımasız. Para lazım insanlara.. Konuşsana sorsana iş şartlarını, ülke şartlarını, gelir şartlarını vs. Beyinsizler.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,650
3,941
113
Sırbistan'da kuryelik yapmak istiyorum gidiş için tanıdığı olan var mı
Eskiden tanıdığım biri vardı görüşmüyorum o gitmiş yarısı polo yarısı golf bir araba kiralamış bir ton paraya, araba kilit tutmuyor camlar delik deşik kuryelik yapıyor başta euro kazanıyorum falan diyordu ayın sonunu zor getiriyor yakında götüne baka baka geri döner sana tavsiyem hiç bulaşma

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,056
87,153
113
Eskiden tanıdığım biri vardı görüşmüyorum o gitmiş yarısı polo yarısı golf bir araba kiralamış bir ton paraya, araba kilit tutmuyor camlar delik deşik kuryelik yapıyor başta euro kazanıyorum falan diyordu ayın sonunu zor getiriyor yakında götüne baka baka geri döner sana tavsiyem hiç bulaşma
Türkiye’ye benzemez hiçbir yer bir işte uzman değilsen ne yapsınlar seni garson kurye bir sen akıllısın birilerinden duyup düşüyorlar yolar sonra al başına rezillik burda rezil ol daha iyi
Al çocuğu Dubai ye götürcez diye Uganda’ya getirip yakmışlar ormanda aldılar organlarını yaktılar bir de böyle vakalar var

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
270
83
Dostum bilgi versen biz de araştırsak nasıl gidiliyor, ne kadar para gidiyor.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,591
1,001
113
hayırlısı olsun vardı forumda 2-3 kişi