Benide alsana yol üstü reis forumda 2 dost burdakilere resim atarız hem ahhshdhd oscar çöllerdeBelgrad'da olucam
en azından 100k biriktir gidelim direktBenide alsana yol üstü reis forumda 2 dost burdakilere resim atarız hem ahhshdhd oscar çöllerde
gittin mi kralistiyorlar biliyorum kral bende para biriktiriyorum şu an 2 3 aya gidecek gibiyim
Gittin mu sirbaaen azından 100k biriktir gidelim direkt)
Gittin mu sirbaa
haftaya inşallahgittin mi kral
iyi yolculuklar şimdidenhaftaya inşallah
eyvallah kraliyi yolculuklar şimdiden
Sen Sırbistanda kimle konuştunhaftaya inşallah
acente kaç euro tuttu bilgi verir misinhaftaya inşallah
Eskiden tanıdığım biri vardı görüşmüyorum o gitmiş yarısı polo yarısı golf bir araba kiralamış bir ton paraya, araba kilit tutmuyor camlar delik deşik kuryelik yapıyor başta euro kazanıyorum falan diyordu ayın sonunu zor getiriyor yakında götüne baka baka geri döner sana tavsiyem hiç bulaşmaSırbistan'da kuryelik yapmak istiyorum gidiş için tanıdığı olan var mı
Türkiye’ye benzemez hiçbir yer bir işte uzman değilsen ne yapsınlar seni garson kurye bir sen akıllısın birilerinden duyup düşüyorlar yolar sonra al başına rezillik burda rezil ol daha iyiEskiden tanıdığım biri vardı görüşmüyorum o gitmiş yarısı polo yarısı golf bir araba kiralamış bir ton paraya, araba kilit tutmuyor camlar delik deşik kuryelik yapıyor başta euro kazanıyorum falan diyordu ayın sonunu zor getiriyor yakında götüne baka baka geri döner sana tavsiyem hiç bulaşma
avrupanın en fakr ülkesiSırbistan'da kuryelik yapmak istiyorum gidiş için tanıdığı olan var mı