Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da 6.Ay

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Doğru söze ne hacet 👍
Geçen ay çocuğun biri burdan bi Türk ile bu kurye işi için anlaşıyor . Önden para almıyorlar güven sağlamak için. Eleman geliyor havalimanından alıyorlar bi hostel e götürüyorlar . Orda elemana yemek ısmarlıyorlar kola veriyorlar. Elemanın bi anda uykusu geliyor sızıyor . 4 5 saat sonra gözünü bi açıyor cüzdan bomboş. 3k Euro parası alınmış cüzdandan. Adama 2 gün Sırp polisi yemek ısmarlamış misafir etmiş .Yapanlar ortada yok tabi

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
890
113
Geçen ay çocuğun biri burdan bi Türk ile bu kurye işi için anlaşıyor . Önden para almıyorlar güven sağlamak için. Eleman geliyor havalimanından alıyorlar bi hostel e götürüyorlar . Orda elemana yemek ısmarlıyorlar kola veriyorlar. Elemanın bi anda uykusu geliyor sızıyor . 4 5 saat sonra gözünü bi açıyor cüzdan bomboş. 3k Euro parası alınmış cüzdandan. Adama 2 gün Sırp polisi yemek ısmarlamış misafir etmiş .Yapanlar ortada yok tabi
Yaziklar olsun utanç verici bir durum bizim milete bu sürecte varya herşey çıkar menfaat olmuş 3 ay önce Rusya Novosibirsk arkadaşı mi göremeye gitim yemin olsun arkdsimn yanındaki Ruslar kardeş dediğim insandan daha dürüst iyiyimser.diler...şunu unutmuyalim nasıl 5 parmağin 5.i bir deyilse hermiletin iysi ve kötü vardır .bu değiştirmek ne yazıki söz konusu deyil kardeşim

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Yaziklar olsun utanç verici bir durum bizim milete bu sürecte varya herşey çıkar menfaat olmuş 3 ay önce Rusya Novosibirsk arkadaşı mi göremeye gitim yemin olsun arkdsimn yanındaki Ruslar kardeş dediğim insandan daha dürüst iyiyimser.diler...şunu unutmuyalim nasıl 5 parmağin 5.i bir deyilse hermiletin iysi ve kötü vardır .bu değiştirmek ne yazıki söz konusu deyil kardeşim
Aynen öyle . Ama vicdansız çok bizde .

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,279
556
113
Biz de mi kaçsak iltica etsek napsak ya

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Burda konuştuğumuz başka ne iş yapılabilir diyen arkadaşlar online kurpiyerlik yapmak isterse yazsın bana

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,061
217
63
Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım :)

Genel gelen sorulardan kısa bir derleme yapayım

1. Kazanç masraflar çıkınca aylık 2000 Euro civarı
2. Vize istemiyor.
3. Türklere karşı bir ırkçılık yok aksine seviyorlar
4. Yaşam Türkiye den ucuz
5 . Araba fiyatları komedi. Resmen öpülüyoruz Türkiye de.
6. Oturum almak kolay
7. Pasaport gerekli kimlik ile gelinmiyor
8. Oturum almadan maksimum 6 ay kalabilirsiniz.
9. Alkol ve temel gıda çok ucuz. Özellikle de kırmızı et bira vodka ve cin
1 haftalık bir tatil için ortalama masraf ne olur?

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
Burda konuştuğumuz başka ne iş yapılabilir diyen arkadaşlar online kurpiyerlik yapmak isterse yazsın bana
hocam peki 1. olarak cebimize ne kadar koyup gelmemiz lazım . 2 . olarak ev kiralam vs işini nasıl yapıyoruz 3. olarak motor veya arabayı oturum olmadan nasıl üstümüze alıyoruz 4. olarak ise sisteme girmek kaç gün sürüyor ve hiçbirşekilkde kimlik oturum kartı pasaport falan istemiyormu bu adamlar

Cevaplarsan sevinirim teşekkürler

crisomer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
48
28
Sirbistan asgerri ucreti 800 eurodur almanya burut 3000 dur vergilerle eline dusen 2100 eurodur yanina adam ariyosan adam gibi dogrulari yaz kanki

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83
Sirbistan asgerri ucreti 800 eurodur almanya burut 3000 dur vergilerle eline dusen 2100 eurodur yanina adam ariyosan adam gibi dogrulari yaz kanki
Dostum sen uzaydamı yaşiyorsun adam baştan aşagı yazmız konuyu intetnete yaz sırbistan moto kurye olmak anlarsın

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
hocam peki 1. olarak cebimize ne kadar koyup gelmemiz lazım . 2 . olarak ev kiralam vs işini nasıl yapıyoruz 3. olarak motor veya arabayı oturum olmadan nasıl üstümüze alıyoruz 4. olarak ise sisteme girmek kaç gün sürüyor ve hiçbirşekilkde kimlik oturum kartı pasaport falan istemiyormu bu adamlar

Cevaplarsan sevinirim teşekkürler
Beni adam yerine mi koymadın hocam anlamadım dalga geçene cevap veriyorsun ben cidddi birşey sordum cevap vermiyorsun ayıp