Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da 6.Ay

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Valla güzelmiş ama ücreti biraz daha yağlı ballı olsa net gidilirmiş. O parayı burada da yaparsın ha şöyle bir şey var burada daha çok çalışırsın daha stresli olursun trafiği vs orası çok daha rahattır ama burası da anavatan sonuçta, en azından ailenin arkadaşların yanında olma avantajı var.
[/QUOTE
pasaportlar direk gelebilir miyim ve kaç gün kalmam Lazım ondan sonra kaçak gözükmeyelim Z? Oturum nasıl alınıyor
Palilulaya git direk bı gez orda insanların gözünün içine bir kaç saniye bak sonra gel anlatırsın neler yaşadın gelebilirsenbtabi

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
528
134
43
Eyvallah başkan çok sağol bilgilendirme için

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Başkan çıkar yol arıyoruz ya valla başka bişey değil
O giden arkadaşın mutlaka tanıdık baglantilari vardır öle ben burdan bavulumu alayım gideyim gülerler adama yari yola gidemessin basit değil ha deyince gitmek ülke değiştirecek kardeşim başka semte taşın bakalım nasıl oluyor bunları dusunun

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
528
134
43
O giden arkadaşın mutlaka tanıdık baglantilari vardır öle ben burdan bavulumu alayım gideyim gülerler adama yari yola gidemessin basit değil ha deyince gitmek ülke değiştirecek kardeşim başka semte taşın bakalım nasıl oluyor bunları dusunun
Başkan 5 sene Gürcistan'da yaşadım ama şöyleki maaş orda iyiydi iş bitince bir sap bulamadık

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,021
582
113
Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım :)

Genel gelen sorulardan kısa bir derleme yapayım

1. Kazanç masraflar çıkınca aylık 2000 Euro civarı
2. Vize istemiyor.
3. Türklere karşı bir ırkçılık yok aksine seviyorlar
4. Yaşam Türkiye den ucuz
5 . Araba fiyatları komedi. Resmen öpülüyoruz Türkiye de.
6. Oturum almak kolay
7. Pasaport gerekli kimlik ile gelinmiyor
8. Oturum almadan maksimum 6 ay kalabilirsiniz.
9. Alkol ve temel gıda çok ucuz. Özellikle de kırmızı et bira vodka ve cin
Çağatay kanka sen misin

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Almanya da öyle. Augsburg'ta 2+1 dairenin kirası 270 euro civarında. Ama herşey fiyatın içinde oluyor. Süpermarkette 24'lü 1 kasa bira 7 euro falan 😁 Kırmızı et 6-7 euro kilosu

15-20 euro'ya gece alem yaparsın burada 😁 Almanya bizi gısganiiii
Augsburg da nerde kaltmiete 270 euro kanka abartma sende :D

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Aynen tanıdık vesile oldu öyle geldim ama gelmek çok zor değil buraya

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Bence bu Sırp derincilerinden dikkat edin
Sırbistan öyle sanıldığı gibi bir yer değil. Özellikle Belgrad çok sakin ve düzgün bi şehir. İnsanı da çok cana yakın . Bir kere bile sırplarla sorun yaşamadım. Burada Türkler daha tehlikeli. Ne kadar dolandırıcı illegalci varsa Türk bu şehirde

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
890
113
Sırbistan öyle sanıldığı gibi bir yer değil. Özellikle Belgrad çok sakin ve düzgün bi şehir. İnsanı da çok cana yakın . Bir kere bile sırplarla sorun yaşamadım. Burada Türkler daha tehlikeli. Ne kadar dolandırıcı illegalci varsa Türk bu şehirde
Doğru söze ne hacet 👍