- 31,597
- 23,306
- 113
ben anlamam murodanKral @Muroo1988 de listede yok onun yerine diğer Muro girmiş listeye
ben anlamam murodanKral @Muroo1988 de listede yok onun yerine diğer Muro girmiş listeye
Sarjim bitecek at ibani 270 dagitacan 7 kisiye srnle 8 oluuyor kesintileri de atiyomben anlamam murodan
La bana atdana dagtyam şimdi sovecem sana beynin sevecenm heeeSarjim bitecek at ibani 270 dagitacan 7 kisiye srnle 8 oluuyor kesintileri de atiyom
25 tl kesıyoSarjim bitecek at ibani 270 dagitacan 7 kisiye srnle 8 oluuyor kesintileri de atiyom
Tarla da mı kalıyon sen de Sabri gibi ne yapıyon tak şarja bunlar nasıl bahaneler sinanSarjim bitecek at ibani 270 dagitacan 7 kisiye srnle 8 oluuyor kesintileri de atiyom
Senin anlayacağın aradan sıyrılıp mali burobaşkan götürdü öbür gariban ( @Muroo1988 ) açikta kaldiben anlamam murodan
Haksızlıkta konusuna @Barrios bakıyoeSenin anlayacağın aradan sıyrılıp mali burobaşkan götürdü öbür gariban ( @Muroo1988 ) açikta kaldi
kardeş senin bu muro sevgin beni şaşırtıyor ve şüphelendiriyorSenin anlayacağın aradan sıyrılıp mali burobaşkan götürdü öbür gariban ( @Muroo1988 ) açikta kaldi
Muro ben dağıtırım diyo benim bankada kesinti olmuyor yazıyon dmdenSarjim bitecek at ibani 270 dagitacan 7 kisiye srnle 8 oluuyor kesintileri de atiyom
Senin sıkıntın ne HacıSenin anlayacağın aradan sıyrılıp mali burobaşkan götürdü öbür gariban ( @Muroo1988 ) açikta kaldi
Kral bir adam durustse,temizse yalanı dolani yoksa onun arkasında duracaksinkardeş senin bu muro sevgin beni şaşırtıyor ve şüphelendiriyor
Benim bir sıkıntım yok kral yanlış birşey mi yazdikSenin sıkıntın ne Hacı
9 olur muyumSarjim bitecek at ibani 270 dagitacan 7 kisiye srnle 8 oluuyor kesintileri de atiyom
Beni neden katıp duruyonBenim bir sıkıntım yok kral yanlış birşey mi yazdik
Muro1988 konuda yok nasıl hakkı yendı amkKral bir adam durustse,temizse yalanı dolani yoksa onun arkasında duracaksin
🔐