Borç gibi şans parası atanlar olduğuna bu konular hiç bitmez rica ederek birinden aldıysan varsa sende vereceksin kendi payından o ayrı mevzu ama sana 300-500 attı diye kazanınca yapışıyorsa öyle adamlarla fazla muhattap olmayacaksın
Ucundan döndü ve başardıBasardinmi la?
Vallahi durum bundan ibaret. Yokluyorum bazen 1-2 kişi var hiç bir zaman parası yok ama ne zaman dağıtım yapsak ilk dm atıyorlarDostum mevzu valla billahi sigara değil adam ne koparsam kar mantigiylan gidiyor ben bilsem adamin sigarasi yok vermezsem namusuzum
Geç kaldın gebloMaşallah 60 sayfa olmuş.
Valla eskiden loser konusu vardi surekli ordan takiyordum o konudaki adamlar forumdan uzaklastilar ben ve 1 2 adam ortada kaldık puahVallahi durum bundan ibaret. Yokluyorum bazen 1-2 kişi var hiç bir zaman parası yok ama ne zaman dağıtım yapsak ilk dm atıyorlar
Eyvallah kralListe
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
15 kisi 15x270 yani 4050 tl dagitiyom kimsenin gonlu kalmasin ayriyetten 3k daha dagittim onceki yaddimci olan gizli sponsorlara 7k cikiyor benden yeter dm yazmayin
Dagitimcinin biri @qguzh4nn0 2 dagitimci daha lazim listede
@Muroo1988 +1Liste
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
15 kisi 15x270 yani 4050 tl dagitiyom kimsenin gonlu kalmasin ayriyetten 3k daha dagittim onceki yaddimci olan gizli sponsorlara 7k cikiyor benden yeter dm yazmayin
Dağıtım yaparım dostumListe
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
Kesene bereket kanka ama ben takip etmedim konuda sohbet ettim dostlarla. Arkadaşlara ayıp olacaksa başka birine verebilirsinListe
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
Oo cok iyiymis 4lu seri ck zorUcundan döndü ve başardı
Kusura bakma orada düzgün adam da vardı düzgün olmayan adam da vardı iyi oldu bana sorarsan dananın kuyruğu bir yere kadarValla eskiden loser konusu vardi surekli ordan takiyordum o konudaki adamlar forumdan uzaklastilar ben ve 1 2 adam ortada kaldık puah
kesene bereketListe
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
kesene bereket sinoListe
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
Bn nerdeyim la.dahada davosa gelmemListe
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
2 dağıtımı ben yapayım yolla çökeyim parayaListe
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
2 3 adam sıkıntıydi ama harbiden forum da gorebilecegim en kaliteli adamlar da o konudaydi dostKusura bakma orada düzgün adam da vardı düzgün olmayan adam da vardı iyi oldu bana sorarsan dananın kuyruğu bir yere kadar