http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sinansrml63 / Kasa 5k Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,346
4,224
113
Ozelden raporlasin dost biz görmeyiz ama gecen sene bu forum bu denli göze batmiyordu dost insan artik konu açmaya korkar hale geldi ben gecen sene her gece nba varken rol yapardık 1 tane dm gelmezdi vallahi billahi suan is cigrindan çıkmış bir vaziyette
Dost gecen sene 10 kisi kazaniyordu o gun 2 3 kisi batiyordu simdi forumda batiklarda olan 20-25 kisi kazanan 1 2 kisi

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,267
1,033
113
Devam

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,093
24,035
113
Dost gecen sene 10 kisi kazaniyordu o gun 2 3 kisi batiyordu simdi forumda batiklarda olan 20-25 kisi kazanan 1 2 kisi
Yanlısin var dost kendini bilen adam kimseye dm atmaz parasi olmasa bile insana yakışmaz eskiden çok kaliteli adamlar vardı bu forumda suan hiç biri yok arkadaş 500 e rol yapiyon 2k para 2k kazanıyon 50 dm geliyor olacak şey değil

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,759
2,493
113
Ozelden raporlasin dost biz görmeyiz ama gecen sene bu forum bu denli göze batmiyordu dost insan artik konu açmaya korkar hale geldi ben gecen sene her gece nba varken rol yapardık 1 tane dm gelmezdi vallahi billahi suan is cigrindan çıkmış bir vaziyette
Vallahi kral yanlis anlama bu DM atanların çoğu bizim ekipten bildiğimiz insanlar, insan empati yapınca birşey de diyemiyor

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,346
4,224
113
Yanlısin var dost kendini bilen adam kimseye dm atmaz parasi olmasa bile insana yakışmaz eskiden çok kaliteli adamlar vardı bu forumda suan hiç biri yok arkadaş 500 e rol yapiyon 2k para 2k kazanıyon 50 dm geliyor olacak şey değil
Valla dost sende haklisin ama dedigim gibi birisine 3 atinca kazandiginda geri istiyormus gibi yaziliyor

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,173
4,403
113
Matbet bildirim geldi 22.5 m jackpot patlamış yine 😅

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,093
24,035
113
Vallahi kral yanlis anlama bu DM atanların çoğu bizim ekipten bildiğimiz insanlar, insan empati yapınca birşey de diyemiyor
Dun benim dm kapalı takip ettiklerim tek bana dm atabiliyor dun cekilis konusu açtım daha önce odul gönderdiğim sadece 1 defa odul gönderdiğim 10 tane adam ard arda sigara parası yok tüy parasi istediler ama benim yakınlarım hiç dm atmadi bana onlar nerden türüyor ben anliyamadim

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
20,206
8,599
113
Ben erhana hergun DM atıyorum mesajlarıma hiç bakmıyor çok ayıp puhahaha

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,267
1,033
113
Bir sakinlesmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...