- 25,093
- 24,035
- 113
Wiskas o komik emojisi nedir kardeşim cokmu komik 50k para kaybettik dedim20 cektim 50 kaybettim
Wiskas o komik emojisi nedir kardeşim cokmu komik 50k para kaybettik dedim20 cektim 50 kaybettim
Tebrikler. Ödülüm gelmediMulayim serbest tas da tasitabilir hff
Erho geçmiş olsun kralWiskas o komik emojisi nedir kardeşim cokmu komik 50k para kaybettik dedim
Sinan parayı vurdun herhalde her mesajına tepkime yagiyorMulayim serbest tas da tasitabilir hff
Eyw dost saolErho geçmiş olsun kral
Köşeyi döndü 🤣🤣🤣Sinan parayı vurdun herhalde her mesajına tepkime yagiyor
20 çekip 50 kayıp nedir 😂Wiskas o komik emojisi nedir kardeşim cokmu komik 50k para kaybettik dedim
Yine doymuyorlar seni zor buldum dm de hfffBeyler ben kimseye birşey yollamicam ödemem var 18 k mi alir arkama bile bakmam 😀 daha 2 saat önce 20 kişiye 15 k dağıttım dm ana baba günü halen😡
Maymun sino 🙃Uyelik dogrjladik simdi gidip 9k borc bulalim
Dogru olan bu dm atanlar kımBeyler ben kimseye birşey yollamicam ödemem var 18 k mi alir arkama bile bakmam 😀 daha 2 saat önce 20 kişiye 15 k dağıttım dm ana baba günü halen😡
Ben iki saat önce atmıştım valla hahahahahBeyler ben kimseye birşey yollamicam ödemem var 18 k mi alir arkama bile bakmam 😀 daha 2 saat önce 20 kişiye 15 k dağıttım dm ana baba günü halen😡
Beni de bulYine doymuyorlar seni zor buldum dm de hfff
Oğlanın kermesi vardı ama öyle diyorsan Sinan’a yapısalımBeyler ben kimseye birşey yollamicam ödemem var 18 k mi alir arkama bile bakmam 😀 daha 2 saat önce 20 kişiye 15 k dağıttım dm ana baba günü halen😡
20k kupon miktarı 50k bende vardı onu kaybettim diyorum gelen 20 de bu sabah slotta gitti etti 70k anladın ins20 çekip 50 kayıp nedir 😂
Sen hala bı yerlerde para mı dağıtıyonBeyler ben kimseye birşey yollamicam ödemem var 18 k mi alir arkama bile bakmam 😀 daha 2 saat önce 20 kişiye 15 k dağıttım dm ana baba günü halen😡