http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sinansrml63 / Kasa 5k Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,060
24,000
113
Yakışır kardeşime
Dun vallaha bekledim cekim gelmedi hatta konuda cekim gelmedi diye tekrar yazdım sende gordun cekim gelseydi beni az taniyorsan zaten sana rol parası atardım ben deli dehşet kumarciyim 1milyon param olsun diğer gunu sigara parası ararim o denli manyagim iste

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,009
13,469
113
Dun vallaha bekledim cekim gelmedi hatta konuda cekim gelmedi diye tekrar yazdım sende gordun cekim gelseydi beni az taniyorsan zaten sana rol parası atardım ben deli dehşet kumarciyim 1milyon param olsun diğer gunu sigara parası ararim o denli manyagim iste
Takılıyorum la tahmin ettim zaten ezdigini ağlama hemen

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,060
24,000
113
Kac saat bekledın donucek dıye 18 varmı
La sanki bana birsey mi vermiştin de konusuyorsun ben sana dedim sana bi güzellik yapacam o zamanlar da dünya para dagitiyordum hani sana bile kac defa rol parası atmadım mi bugüne kadar 1 defa sana verdiğim sözü tutmadim diye 1 senedir konusuyorsun cidden ayıp degilmi artik

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,549
23,252
113
La sanki bana birsey mi vermiştin de konusuyorsun ben sana dedim sana bi güzellik yapacam o zamanlar da dünya para dagitiyordum hani sana bile kac defa rol parası atmadım mi bugüne kadar 1 defa sana verdiğim sözü tutmadim diye 1 senedir konusuyorsun cidden ayıp degilmi artik
Erhancım ben sana takılıyorum cok agrasıfsın az sakın ol hadı sayı sayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...