- 15,477
- 10,835
- 113
Sayfa yenile sakin ol 😂😂Tamamen bka sardi
Sayfa yenile sakin ol 😂😂Tamamen bka sardi
Bol şans kanka 🙏Eyvallah ona eyvallah
Gokaym 😂
Yakışır kardeşimeCekim 4.20 de geldi dost istersen inanmiyorsan sana özelden cekim saatti atayim sitede gündüz ulaşırım dedim de slot ta kaybeettim maalesef
Neye bol sans demetli 😂😂😂Bol şans kanka 🙏
Gecmıs olsun erhanım paran yokken sevdık senıCekim 4.20 de geldi dost istersen inanmiyorsan sana özelden cekim saatti atayim sitede gündüz ulaşırım dedim de slot ta kaybeettim maalesef
Hahahha hatlar karıştıNeye bol sans demetli 😂😂😂
Allah hepimize toplu ölüm nasip etsin aksi durumda sonumuz iyi değilGecmıs olsun erhanım paran yokken sevdık senı
Bol şans o zaman bebegm 😂😂😂Hahahha hatlar karıştı
Kac saat bekledın donucek dıye 18 varmıAllah hepimize toplu ölüm nasip etsin aksi durumda sonumuz iyi değil
Dun vallaha bekledim cekim gelmedi hatta konuda cekim gelmedi diye tekrar yazdım sende gordun cekim gelseydi beni az taniyorsan zaten sana rol parası atardım ben deli dehşet kumarciyim 1milyon param olsun diğer gunu sigara parası ararim o denli manyagim isteYakışır kardeşime
Takılıyorum la tahmin ettim zaten ezdigini ağlama hemenDun vallaha bekledim cekim gelmedi hatta konuda cekim gelmedi diye tekrar yazdım sende gordun cekim gelseydi beni az taniyorsan zaten sana rol parası atardım ben deli dehşet kumarciyim 1milyon param olsun diğer gunu sigara parası ararim o denli manyagim iste
Bizi soğuk öldürmedi, gelecek montun hayali öldürdüKac saat bekledın donucek dıye 18 varmı
Vurucu cıkmasa roll acıcakfı puauahahaaBizi soğuk öldürmedi, gelecek montun hayali öldürdü
La sanki bana birsey mi vermiştin de konusuyorsun ben sana dedim sana bi güzellik yapacam o zamanlar da dünya para dagitiyordum hani sana bile kac defa rol parası atmadım mi bugüne kadar 1 defa sana verdiğim sözü tutmadim diye 1 senedir konusuyorsun cidden ayıp degilmi artikKac saat bekledın donucek dıye 18 varmı
Erhancım ben sana takılıyorum cok agrasıfsın az sakın ol hadı sayı sayalımLa sanki bana birsey mi vermiştin de konusuyorsun ben sana dedim sana bi güzellik yapacam o zamanlar da dünya para dagitiyordum hani sana bile kac defa rol parası atmadım mi bugüne kadar 1 defa sana verdiğim sözü tutmadim diye 1 senedir konusuyorsun cidden ayıp degilmi artik
Vallaha billaha cekim 4.20 de geldi benim ne suçum var bunda ben slot bagimlisiyim zaten o yüzden bekledim çekimi gelmedi bende slotta kaybettim 1 2 k para için neden kendimi rezil duruma düşüreyim kiVurucu cıkmasa roll acıcakfı puauahahaa