- 5,495
- 2,809
- 113
Barca baskete vur o macta fazla limitlemezVuramayik iyice takibe dustum limit ustune limit bekleyelim biraz
Barca baskete vur o macta fazla limitlemezVuramayik iyice takibe dustum limit ustune limit bekleyelim biraz
Senıde rolunude puhahaTebrikler dostum
Aynen kayıp bonusu olur betnanoda yüzde 30 kayıp var papel paratimLa cek baska yere yatır kayıp bonusu alırsın en azından
Oynadığın liglerle alakalı Fransa 5. Lig normaldir yok mu burası NBA diyeceğimiz bir maçVuramayik iyice takibe dustum limit ustune limit bekleyelim biraz
Onu makarasına yazdıgımı bılıyorsun ayrıca aç olmak ban sebebı dıye bsey okumadım puahajhaHadi bakalim elmi yaman beymi dun dm atıp acim diyon biz seni gambazlasak 3 gün ban yerdim ama ben yapmadım karakter meselesi sonuçta
tanıyorum onu yapmaz yav öyleEstağfurullah dostum sen en superisin 2 kere ödül kazandik senden 2 Side gelmedi teşekkürler 🙏
Bol şansların olsun sinomYine cok gizli sponsor 4 adim yapalim 5k dagitalim yarisini sponsora verelim
Hepsni geç te dün niye heveslendirip dönmedin bana laHadi bakalim elmi yaman beymi dun dm atıp acim diyon biz seni gambazlasak 3 gün ban yerdin ama ben yapmadım karakter meselesi sonuçta
Sınan beyYürü lan sina🧿🧿
Eyvallah!Yürü lan sina🧿🧿
RezaletHepsni geç te dün niye heveslendirip dönmedin bana la
aynen hazırlık basket limitlemezBarca baskete vur o macta fazla limitlemez
Audı a3 dıceksınSenin benim onun bunun parasıyla yani biz ve siz gibi enayi gördüğü insanların parasıyla audiye binen bir insan erhanım çokta takmamak lazım keyfine bak
Eyvallah ona eyvallahEyvallah!
Tamamen bka sardi
Cekim 4.20 de geldi dost istersen inanmiyorsan sana özelden cekim saatti atayim sitede gündüz ulaşırım dedim de slot ta kaybeettim maalesefHepsni geç te dün niye heveslendirip dönmedin bana la