- 57,877
- 27,973
- 113
Ben de buradayım Ben de buradayım Ben de buradayım😄😄😄@Hayroo dostum seni de unutmadik kral sana da selam
Ben de buradayım Ben de buradayım Ben de buradayım😄😄😄@Hayroo dostum seni de unutmadik kral sana da selam
YattikBen de buradayım Ben de buradayım Ben de buradayım😄😄😄
Onla alakası yok işte ulu orta kimsenin anasına küfür ettirmezler yazmaman lazımdıErho seni severim dost olanları biliyorsun tokat atmadığı adam kalmadı.
Adam durumu kotu iken borclarini odeyememis ama forumca herkes arkasibdan saydirdigi icin birakti saldi özunde cok iyi ve conert bir insan sil yazdigini bu forumda yuzde 90 nankor ve kalitesiz insanlar varken kimseye pek zazari olmamis insanlara saldirmak yanlis@sinansrml63 neden kızgın atıyorsun ? Bu şeref yoksununun herşeyini buldum wp yazdım yalana yattı uğraşmak istemedim yoksa hayatını kaydıracaktım
Sinan kim kardeşim bahsettiğiniz kisiAdam durumu kotu iken borclarini odeyememis ama forumca herkes arkasibdan saydirdigi icin birakti saldi özunde cok iyi ve conert bir insan sil yazdigini bu forumda yuzde 90 nankor ve kalitesiz insanlar varken kimseye pek zazari olmamis insanlara saldirmak yanlis
@Tersobet Destek sizde mi terso oldunuz çekilişi açıklayıp eklemeleri sağlasanıza abiTersobet çekiliş noldu
Yahu bos ver herkes ekmegibe baksinSinan kim kardeşim bahsettiğiniz kisi
Bol şans1k ya 1k freebet aldik 5k 6k da dururuz basarirsak 4 kisi 500 veririz
Ayrica destegini esirgemeyen kral @bedof34 e ve @Farukozturkjk19033 e selam ayrica diger mert dostumuz @Muroo1988 e selam
Gelin şeref verin rolume dostlar
Geçmiş olsun
@Enişte koşBu tacizci ne ariyor hala forumda? bi de bir suru saksakcisi turemis konuda. Dm'den kiza cukunu atip para karsiligi foto istemis rollingi gelecek de iki kurus para alacagiz diye karaktersiz olmayin barindirmayin su adami burada
Detay bilmiyoruz var mı Sinan ın olduğuna dair bir foto elimizde arkadaşta var galiba 🤣
benım bıldıgım @haylan06 operasyon çeker donuna kadar bulur bombayı patlatırDetay bilmiyoruz var mı Sinan ın olduğuna dair bir foto elimizde arkadaşta var galiba 🤣