Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sinansrml63 | Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,048
18,083
113
@sinansrml63 neden kızgın atıyorsun ? Bu şeref yoksununun herşeyini buldum wp yazdım yalana yattı uğraşmak istemedim yoksa hayatını kaydıracaktım
Adam durumu kotu iken borclarini odeyememis ama forumca herkes arkasibdan saydirdigi icin birakti saldi özunde cok iyi ve conert bir insan sil yazdigini bu forumda yuzde 90 nankor ve kalitesiz insanlar varken kimseye pek zazari olmamis insanlara saldirmak yanlis

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,524
2,221
113
Adam durumu kotu iken borclarini odeyememis ama forumca herkes arkasibdan saydirdigi icin birakti saldi özunde cok iyi ve conert bir insan sil yazdigini bu forumda yuzde 90 nankor ve kalitesiz insanlar varken kimseye pek zazari olmamis insanlara saldirmak yanlis
Sinan kim kardeşim bahsettiğiniz kisi

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,756
772
113
Bu tacizci ne ariyor hala forumda? bi de bir suru saksakcisi turemis konuda. Dm'den kiza cukunu atip para karsiligi foto istemis rollingi gelecek de iki kurus para alacagiz diye karaktersiz olmayin barindirmayin su adami burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...