- 572
- 365
- 63
Dostlar konu dışı olacak ama kalabalık sorayım dedim bets10 ve mobilden yakın zamanda havale çekimi yapan var mı süre nedir
Valla daimon konuda yokken 3 harfli kotu bir söz yazdım 15 saniye sonra ban yedim ışık hızıyla hemde daimondan kaçış yok maalesefDaimonun olduğu konularda pek bulunma o zaman adaş 😂
Shellacı 2 gün görmesem 100 bin atar bütün gün blackjack masalarında ararımDaimon çizgi adamı
Shellac merhametli kucak açan
Ama shellacın da tersi kimseye benzemez
Valla instada bişeyler gördüm birisi 6 şubattan 2 saat önce bu gece dikkatli olun demiş. Aynı şeyi bugünde demişOnu kim dedi lan
Vbethemen öder öyle saatlerce bekletmezVbet oynamis
Gelcek sen 50k at ben sana 2 gün sonra düz 100k atayım alicimErhan 2 gün kaldı geliyormu paramız
Biladel insanoğlu nerden bilsin ne zaman deprem olacağınıAllah bilir zaten de insanoğlunun bilemeyeceğini nerden çıkardın ya 😂
Allah esirgesin Rabbim korusun inşallah ,🙏Valla instada bişeyler gördüm birisi 6 şubattan 2 saat önce bu gece dikkatli olun demiş. Aynı şeyi bugünde demiş
Gruplaşma olayı erhanımSoyle abi yabancı yok burda
Tamam reis sen cahil bi kardeşimize benziyorsun tartışmayalım bu konuda 😂 haklı olduğun tek yer Allah bilir demen 😂Biladel insanoğlu nerden bilsin ne zaman deprem olacağını
Amin reis çok kötü bişey ciddenAllah esirgesin Rabbim korusun inşallah ,🙏
2 gün sonra 50 den de olmayam : )))Gelcek sen 50k at ben sana 2 gün sonra düz 100k atayım alicim
Yok be o miktar öğlende gelir yarın vbette kumar mı oynanır dost kafasına göre yani 2 saate de öder 20 saate deVbethemen öder öyle saatlerce bekletmez
Bilmiyom kazandik ama sponsor kimi sececek bilmiyom ve cevap yok şu an@sinansrml63 kazandik mi sino
Deprem de kıyamet gibidir her an olabilir kardes bir daha beni alıntı yapma lutfenTamam reis sen cahil bi kardeşimize benziyorsun tartışmayalım bu konuda 😂 haklı olduğun tek yer Allah bilir demen 😂
Katlarız heralde bi aksilik olmazsa alicim yarın güzel maçlar var2 gün sonra 50 den de olmayam : )))
😂😂😂😂Deprem de kıyamet gibidir her an olabilir kardes bir daha beni alıntı yapma lutfen
Kazanc varsa gerisinin önemi yok birileri faydalanir illaBilmiyom kazandik ama sponsor kimi sececek bilmiyom ve cevap yok şu an
Hemde haddinden fazla dostGruplaşma olayı erhanım
Biz bak bu forumun en eski üyeleriyiz
Biz sohbet ederdik sabahlara kadsr forumda kimseyi ayırt etmezdik
Ha yamuk adamı da barındırmazdık
Ama şimdi rolleri görüyorum sohbetleri görüyorum menfaat sohbetleri var
Samimiyetsiz samimiyetlik var
Ama tabi adam gibi adamlar da var yani