Bende bekliyorum para gelsin de bi çekip yatıcam benim çekim daha önemli Sinan kardeşCekim bekliyor
Bende bekliyorum para gelsin de bi çekip yatıcam benim çekim daha önemli Sinan kardeşCekim bekliyor
Bende kantır sıtrayk oynuyorum nolmuşBen eskiden tenis hentbol dark plaj voleybolu badminton aklına ne gelirse
Erhan ben sana azıcık çık dolaş dedimYaram çok sizin bos konuşmalarınizi duyunca deliriyorum la sen kimsinde millete laf ediyon es dost diye
Kesesine bereket bol kazanclarCekim bekliyor
Ne çektin be mübarekBende bekliyorum para gelsin de bi çekip yatıcam benim çekim daha önemli Sinan kardeş
Millet artık ifşa etmek istemiyor kendini alicim gizli saklı basıyorlar önceden böyle miydi Ali bi roll yapardı 3000 tane dm ye aynı anda cevap verirdiTebrikler beyler
Belki bi ban yerim diye uğraşıyorum o zman kesin çıkarım puahaErhan ben sana azıcık çık dolaş dedim
Sen forumda dolaşıon : )))
Biz dağıttık mı bir gecede 100 kişiye dağıtıoduk forum çok bozuldu erhanım doğru dionMillet artık ifşa etmek istemiyor kendini alicim gizli saklı basıyorlar önceden böyle miydi Ali bi roll yapardı 3000 tane dm ye aynı anda cevap verirdi
Eniste haklı zaten bende ayar oldum roller artik showa döküldü maalesefBiz dağıttık mı bir gecede 100 kişiye dağıtıoduk forum çok bozuldu erhanım doğru dion
Shellac çok yakın dostumdur söyliyim seni şöyle 1 hafta banlasın başka türlü olmucak : )))Belki bi ban yerim diye uğraşıyorum o zman kesin çıkarım puaha
Showdan ziyade çeteleşmeye dönmüşEniste haklı zaten bende ayar oldum roller artik showa döküldü maalesef
Shellac beni banladimi üzülüyorum daimon banladigi zaman üzülmüyorum dost puahaShellac çok yakın dostumdur söyliyim seni şöyle 1 hafta banlasın başka türlü olmucak : )))
Dağıtım bitti miEniste haklı zaten bende ayar oldum roller artik showa döküldü maalesef
İkiside kraldırShellac beni banladimi üzülüyorum daimon banladigi zaman üzülmüyorum dost puaha
Ben shelciyim dost daimon direk banliyor beni puabaİkiside kraldır
Sponsor dağıtım yapacak bekleyin sizDağıtım bitti mi
Daimon görmesin : ))Ben shelciyim dost daimon direk banliyor beni puaba
Aynen var birseylerde daha çözemedimShowdan ziyade çeteleşmeye dönmüş
Gelince bilgi verir misin demo slot çeviriyorumSponsor dağıtım yapacak bekleyin siz
Bu saatte aktif olmuyor normalde o yuzden rahat rahat yazıyorum dostDaimon görmesin : ))