Bırakın dağıtım işini şimdi bi bugün ege tarafı deprem olacak diyorlarSponsor dağıtım yapacak bekleyin siz
Bırakın dağıtım işini şimdi bi bugün ege tarafı deprem olacak diyorlarSponsor dağıtım yapacak bekleyin siz
Daimon görev adamı Shellac insiyatif sağlar arada aktiflere başkan gene bazen bi kızıyo 😂😂😂 dostum sen biraz kafanı dinle 30 gün ban dedi bi kere cutamaiac mı ne vardı ne güldüm o günBen shelciyim dost daimon direk banliyor beni puaba
Banane la kendin burda ol kendin alGelince bilgi verir misin demo slot çeviriyorum
Ayıp değil miBanane la kendin burda ol kendin al
Çok şey var da gerek yok erhanımAynen var birseylerde daha çözemedim
Doğru shellac beni bazen uyarıyor zaten ama daimon direk yapıştırıyor dost acıma yok ondaDaimon görev adamı Shellac insiyatif sağlar arada aktiflere başkan gene bazen bi kızıyo 😂😂😂 dostum sen biraz kafanı dinle 30 gün ban dedi bi kere cutamaiac mı ne vardı ne güldüm o gün
Soyle abi yabancı yok burdaÇok şey var da gerek yok erhanım
Uyuyalım o zamanCekimi bekliyor 95k cekiyir belki sabahi bulur
Onu kim dedi lanBırakın dağıtım işini şimdi bi bugün ege tarafı deprem olacak diyorlar
Ayibin yolları kayipAyıp değil mi![]()
Hangi siteCekimi bekliyor 95k cekiyir belki sabahi bulur
Allah bilir insan oğlu deprem olacağını bilemez dostBırakın dağıtım işini şimdi bi bugün ege tarafı deprem olacak diyorlar
Daimonun olduğu konularda pek bulunma o zaman adaş 😂Doğru shellac beni bazen uyarıyor zaten ama daimon direk yapıştırıyor dost acıma yok onda
Vbet oynamisHangi site
Daimon çizgi adamıDaimon görev adamı Shellac insiyatif sağlar arada aktiflere başkan gene bazen bi kızıyo 😂😂😂 dostum sen biraz kafanı dinle 30 gün ban dedi bi kere cutamaiac mı ne vardı ne güldüm o gün
Allah bilir zaten de insanoğlunun bilemeyeceğini nerden çıkardın ya 😂Allah bilir insan oğlu deprem olacağını bilemez dost
Erhan 2 gün kaldı geliyormu paramızDaimonun olduğu konularda pek bulunma o zaman adaş 😂
Gelmiştir o zaman çekimVbet oynamis