Sponsiru tanisan boyle konusmazdin sende saygi dudusunda bulunurdun neden 90k basmadim bi maca diyor o derece yani ggtSinan da şizofreniye bağladı kendi basıyor başkasına bastı diyor bundan sonra fight club Sinan dicem sana
Güzel orandi vallaSponsiru tanisan boyle konusmazdin sende saygi dudusunda bulunurdun neden 90k basmadim bi maca diyor o derece yani ggt
Sen bu iste markasin iyi eğiliyon galiba sen ona yetersin benceSponsiru tanisan boyle konusmazdin sende saygi dudusunda bulunurdun neden 90k basmadim bi maca diyor o derece yani ggt
Kansızdır o başkası değildir ama o tümbet oynuyor gerçi neyse sinanım sen parayı kıvır gel konu bana emanetSponsiru tanisan boyle konusmazdin sende saygi dudusunda bulunurdun neden 90k basmadim bi maca diyor o derece yani ggt
10k basmisti 4 saat önce kansoz o kadar basamaz 🤣Kansızdır o başkası değildir ama o tümbet oynuyor gerçi neyse sinanım sen parayı kıvır gel konu bana emanet
100 basıyo o 10 nedir ki10k basmisti 4 saat önce kansoz o kadar basamaz 🤣
Ne esim ne dost bu konuda odul verseler de almam sen al olurmuKonu acıldıgın da kimse yok kupon kazanınca eş dost akraba herkes burda
Yaran varsa gocunNe esim ne dost bu konuda odul verseler de almam sen al olurmu
Sponsorun bana ulaşsın asıl kazanan adam burda 🥸Sponsoruma mac söyliyom o basiyor kasanirsak 2 kisi 300
Tenisi mamoste oynar10k basmisti 4 saat önce kansoz o kadar basamaz 🤣
Tebrikler DM yi yak Sinan10k basmisti 4 saat önce kansoz o kadar basamaz 🤣
Param varken bende oynuyomTenisi mamoste oynar
Yaram çok sizin bos konuşmalarınizi duyunca deliriyorum la sen kimsinde millete laf ediyon es dost diyeYaran varsa gocun
Ben eskiden tenis hentbol dark plaj voleybolu badminton aklına ne gelirseParam varken bende oynuyom
DmCekim bekliyor
Rolculer kim ona göre uyuyacsmCekim bekliyor