- 1,189
- 326
- 83
Bu nasıl yardımcı olmak. Kızları ne idüğü belirsiz korsan taksiye bindirmişsin.. Dua et kızların başına bişey gelmesin..Tamamda birşey yaptığım yokki kayıtlarda yardımcı oluyorum belli yani
Bu nasıl yardımcı olmak. Kızları ne idüğü belirsiz korsan taksiye bindirmişsin.. Dua et kızların başına bişey gelmesin..Tamamda birşey yaptığım yokki kayıtlarda yardımcı oluyorum belli yani
Numaranı verseydin taxi lazım olunca atarlardı 😁İkiside dalyan gibi geldi yine bugün bebeklerim hiçbirşey olmamış şükürler olsun selam da verdiler teşekkür de ettiler oh be içim rahatladı sağlam olduklarını gördüm ya
Şok markette nasıl calısıyor sun, akıllı adamın calısacagı yer degılArkadaşlar gece saat 23:30 falan şokta çalışıyorum mağazayı kapatmıştım içerde temizlik falan yapıyordum iki tane taptaze model gibi kız geldi mükemmel giyinmişlerdi taksi çağırmamı istediler aradım normal sarı taksiler boş araba yok dedi korsan çağırayımmı dedim olur dediler hafiften rus kırmasıydı galiba ikisi de bende sarı inciden çağırdım bu kızların başına eğer birşey gelirse benim başım yanar mı?
😂😂Arkadaşlar gece saat 23:30 falan şokta çalışıyorum mağazayı kapatmıştım içerde temizlik falan yapıyordum iki tane taptaze model gibi kız geldi mükemmel giyinmişlerdi taksi çağırmamı istediler aradım normal sarı taksiler boş araba yok dedi korsan çağırayımmı dedim olur dediler hafiften rus kırmasıydı galiba ikisi de bende sarı inciden çağırdım bu kızların başına eğer birşey gelirse benim başım yanar mı?
Vaybe güzelse gelseydim bendeKanka yardımcı olmak istedim bu saatte dışarda herşey gelebilirdi başlarına yardımcı olmaktı niyetim ama aşırı güzellerdi
Akıllı biri değilim benŞok markette nasıl calısıyor sun, akıllı adamın calısacagı yer degıl
Almadılarmı seni daha dost,😀Akıllı biri değilim ben
Şok 21 de kapanmıyor mu ne işin var o saatteArkadaşlar gece saat 23:30 falan şokta çalışıyorum mağazayı kapatmıştım içerde temizlik falan yapıyordum iki tane taptaze model gibi kız geldi mükemmel giyinmişlerdi taksi çağırmamı istediler aradım normal sarı taksiler boş araba yok dedi korsan çağırayımmı dedim olur dediler hafiften rus kırmasıydı galiba ikisi de bende sarı inciden çağırdım bu kızların başına eğer birşey gelirse benim başım yanar mı?
Dün demiştim dost rahatça uyu diye.İkiside dalyan gibi geldi yine bugün bebeklerim hiçbirşey olmamış şükürler olsun selam da verdiler teşekkür de ettiler oh be içim rahatladı sağlam olduklarını gördüm ya
kanka sorumlu da temizlik mi yaparmış 😁Kanka ben sorumluyum kendim kapattım içerde işlerimi hallettim
Kanki sorumlu ne yapar oturur kahve mi içer? Bi araştır bakalım sanki şok marketler lti.şti. ceosuyumkanka sorumlu da temizlik mi yaparmış 😁
Bimlerde 101 de filanda ayni mağaza sorumlusu paspas atar bu değişmezkanka sorumlu da temizlik mi yaparmış 😁
Bu yazı bir ihbardırArkadaşlar gece saat 23:30 falan şokta çalışıyorum mağazayı kapatmıştım içerde temizlik falan yapıyordum iki tane taptaze model gibi kız geldi mükemmel giyinmişlerdi taksi çağırmamı istediler aradım normal sarı taksiler boş araba yok dedi korsan çağırayımmı dedim olur dediler hafiften rus kırmasıydı galiba ikisi de bende sarı inciden çağırdım bu kızların başına eğer birşey gelirse benim başım yanar mı?
2 tane model gibi rus hatun kimseyi bulamamış market çalışanı temizlik yaparken gel şuna vurdurak demiş kral aynen sdgdsfUsta bu kızlar salak değiller taksi uber herşeyi bizden iyi bilirler sana gelip taksı diyorsalar bşlgi vurdurmak istiyorlardır tecrübe var burda
Moplamanın tam zamanı abiİkiside dalyan gibi geldi yine bugün bebeklerim hiçbirşey olmamış şükürler olsun selam da verdiler teşekkür de ettiler oh be içim rahatladı sağlam olduklarını gördüm ya