Sene 2003 Rahşan affiyla cezaevinden çıktıktan 3 sene sonra rus Bi sevgilim var o aralar tombala işi yapıyorum büyük Bi salonum var esatta 24 saat çalışıyor o ara 24 saat çalışan çok salon yok gece 12 den sonra hasılat geliyor villadaki kasaya koyuyoruz benim bu rus sevgili beni en yakın adamımla aldatıyormus plan yapmışlar kasayı patlatıp kaçacaklar bunu öğrendim salağa yattım bunlar kasayı patlatmak için incekteki villaya geldi bende suç üstü yaptım dedim neden lan ben zaten size bakıyordum yediğiniz önünde yemediği iz arkanda abi dedi cahillik ettik sonra hiçbir şey olmamış gibi onları gece 3te kokoreç yemeye götürdüm sizi affettim Bi daha kazık atmayın bana dedim bestepede sevdiğim Bi kardeşime açtığım güzel Bi kokoreçci vardı orda yedik içtik bunlar iyice rahatladı şakalar yapıp gülüyorlardı gözümün içine salakmışım gibi baktılar büyük bir kokoreç fırını vardı 900 derece içeri çağırdım kızın göğüsune iki tane adamın kafasına Bi tane patlattım onları fırına attık 900 derecede kemikleri bile yok oldu o günden sonra onlardan hiç bahsetmedik hala faili mechuldur sizce cehenneme gidermiyim😁