Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sıkıntı Olay

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
Dost ben gırgırına yazdın sandım kusura bakma ondan yazmıştım aradığım konu buydu diye. Velhasıl kelam senin başının yanması çok olası durmuyor. Çoktan istedikleri yere varmışlardır. Rahatça uyuyabilirsin. İçin hiç rahat etmediyse korsan taksiciyi ara konuş. Küçük bir önerimde olacak. Bir daha kimse için korsan taksi çağırma, bırak beklesinler. Hayat bazen çok acımasız dolaylı yoldan olan sana olur.
Allah razı olsun dost saolasın zaten birdaha düşmem umarım amacım yardım etmekti sadece insallah birşey olmaz

Hayatoyunu

Üye
Yeni Üye
34
8
8
Sene 2003 Rahşan affiyla cezaevinden çıktıktan 3 sene sonra rus Bi sevgilim var o aralar tombala işi yapıyorum büyük Bi salonum var esatta 24 saat çalışıyor o ara 24 saat çalışan çok salon yok gece 12 den sonra hasılat geliyor villadaki kasaya koyuyoruz benim bu rus sevgili beni en yakın adamımla aldatıyormus plan yapmışlar kasayı patlatıp kaçacaklar bunu öğrendim salağa yattım bunlar kasayı patlatmak için incekteki villaya geldi bende suç üstü yaptım dedim neden lan ben zaten size bakıyordum yediğiniz önünde yemediği iz arkanda abi dedi cahillik ettik sonra hiçbir şey olmamış gibi onları gece 3te kokoreç yemeye götürdüm sizi affettim Bi daha kazık atmayın bana dedim bestepede sevdiğim Bi kardeşime açtığım güzel Bi kokoreçci vardı orda yedik içtik bunlar iyice rahatladı şakalar yapıp gülüyorlardı gözümün içine salakmışım gibi baktılar büyük bir kokoreç fırını vardı 900 derece içeri çağırdım kızın göğüsune iki tane adamın kafasına Bi tane patlattım onları fırına attık 900 derecede kemikleri bile yok oldu o günden sonra onlardan hiç bahsetmedik hala faili mechuldur sizce cehenneme gidermiyim😁
Bari bagirsaklarini alsaydiniz..🥴🥴🥴

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Allah razı olsun dost saolasın zaten birdaha düşmem umarım amacım yardım etmekti sadece insallah birşey olmaz
Art niyetli olmadığının farkındayım dost, ama nereden ne geleceği belli olmaz, ağzının tadı bir anlık hata bile sayılmayacak şeyden bozulur.

Ayaz3365

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
229
43
Arkadaşlar gece saat 23:30 falan şokta çalışıyorum mağazayı kapatmıştım içerde temizlik falan yapıyordum iki tane taptaze model gibi kız geldi mükemmel giyinmişlerdi taksi çağırmamı istediler aradım normal sarı taksiler boş araba yok dedi korsan çağırayımmı dedim olur dediler hafiften rus kırmasıydı galiba ikisi de bende sarı inciden çağırdım bu kızların başına eğer birşey gelirse benim başım yanar mı?
Seni a.ikerler

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
845
293
63
Arkadaşlar gece saat 23:30 falan şokta çalışıyorum mağazayı kapatmıştım içerde temizlik falan yapıyordum iki tane taptaze model gibi kız geldi mükemmel giyinmişlerdi taksi çağırmamı istediler aradım normal sarı taksiler boş araba yok dedi korsan çağırayımmı dedim olur dediler hafiften rus kırmasıydı galiba ikisi de bende sarı inciden çağırdım bu kızların başına eğer birşey gelirse benim başım yanar mı?
Senin başına bir şey gelmez ama iyi bir sorgu yersin . Yüzde 1 de olsa başına olay gelme şansı var . Kamera varsa kayıt al dursun derim 😂

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,189
326
83
Kızlara bişey olursa telefon kaydı duruyordur, kamera kayıtları duruyordur. Sıkıntı!

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,492
2,338
113
Taksici eve kadar postalamıştır quzları

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
605
113
Kardeşim saçmalama uyu ne alaka sen taksi çağırdın o kadar 😂😂😂

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Bu tür durumlarda kapıcılar kralındaki üveit bey gelsin aklına kardeşim,oltacıdan geçilmiyor memleket,üst segmenti tiktok onlyfans vs smci karılar parselledi,diğerleri de ölüyü diriyi silkip gözü marketçilere manavcılara çevirmiş durum o kadar b.ktan,limyada prince giderken keşke evdeki bulgurdan olaydım deme yarın bigün

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
Bimin maaşları daha iyiymiş

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
605
113
Taksi
[/QUOTaksi eğer o kızlara taksi şöförü zarar verirse şimdi sen naneyi yemedimmiyi görürsün ceza evindekiler sana sen buralara nerden geldin derler sende miyav edersin 😂😭😅🤣