- 1,769
- 434
- 83
benım dep 13 sayı atarsa sabah sabh guzel bır kazanc vurmus olacam houstondan sonra
aha aklima kim geldi cedi ve muhtesem clevandaynen vallhaorda bıle adamalr top cevuruo bunlarda oda yok alan atıyor
![]()
ben karismam abi o paranin mesuliyetini alamamDep macı alırmı ne dersiniz
clevland deme banaaha aklima kim geldi cedi ve muhtesem clevand
deplasmanda 2 tane abdli var yanlis acmidlar handikapi izledim bende 2.ceyrek ust girmistm geldi20/12/2019 11:20
1.85 HESAPLANMADI
- Aragats BC - Gyumri
- Team 2 Toplam - Üst (78.5)
bende bunu oynadım cok rahat gelecek gıbı sen nasıl oldu oynadın bu handıkpta bu handıkapın nedenı ermenıstanda bazı takımalrda abd lı oyuncu yok deplasmanda onlarda bırı ama bu handıkap gercekten cok fazla .
şunuda söyliyim sureklı ermenılerı ızleyıp oynayan bırı olrak soyluyorum masa tenısınden tutun basketbol futbol hepsı sıke uzerıne kurgulu sonuclar o kadar garip sonuclar cıkabılıyorkı ozellıkle betco cogu zaman bakıyenı eksıye dusuruyor kazandıgı halde maclarda alakasız sonuclar alınmıs gerekcesıyle veyahut yanlıs barem oran verılmıs gerekcesıyle . ermenılerı mac oncesı sakıın oynamayın benden tavsıye
2 Abdli varda neden 25 5 ile basladılardeplasmanda 2 tane abdli var yanlis acmidlar handikapi izledim bende 2.ceyrek ust girmistm geldi
evin abdlileri daha iyidir belkide ondan2 Abdli varda neden 25 5 ile basladılar