http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Şikeci Ermeniler

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
benım dep 13 sayı atarsa sabah sabh guzel bır kazanc vurmus olacam houstondan sonra

Lyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,570
454
83
Dep macı alırmı ne dersiniz

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
aha aklima kim geldi cedi ve muhtesem clevand
clevland deme bana :D orda ıkı oyun kurucu var caylak bılrısn adamların 1 e 1 i var eyvallah ama adamlarda 3 lük atma özürlülügü var o takımda tek sıkıntı dıs şut yoksa emın ol ıyı bır takımalr genc olamlarına ragmen nbade 3 lük sokan oyuncuların olmadımı ne yazıkkı macta kalman pek kolay degıl.

Matasah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
851
281
63
kevin love thompson faktorleri varken tabikide pota alti dolu olsun abi birakta :D

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
20/12/2019 11:20
  • Aragats BC - Gyumri
  • Team 2 Toplam - Üst (78.5)
1.85 HESAPLANMADI

bende bunu oynadım cok rahat gelecek gıbı sen nasıl oldu oynadın bu handıkpta bu handıkapın nedenı ermenıstanda bazı takımalrda abd lı oyuncu yok deplasmanda onlarda bırı ama bu handıkap gercekten cok fazla .
şunuda söyliyim sureklı ermenılerı ızleyıp oynayan bırı olrak soyluyorum masa tenısınden tutun basketbol futbol hepsı sıke uzerıne kurgulu sonuclar o kadar garip sonuclar cıkabılıyorkı ozellıkle betco cogu zaman bakıyenı eksıye dusuruyor kazandıgı halde maclarda alakasız sonuclar alınmıs gerekcesıyle veyahut yanlıs barem oran verılmıs gerekcesıyle . ermenılerı mac oncesı sakıın oynamayın benden tavsıye
deplasmanda 2 tane abdli var yanlis acmidlar handikapi izledim bende 2.ceyrek ust girmistm geldi