Devamı sanırım koyamadım 11 13 veriyor son sayıda raketle yine ıska geçiyorAynen 10-10 olana kadar şike yapmış
Devamı sanırım koyamadım 11 13 veriyor son sayıda raketle yine ıska geçiyorAynen 10-10 olana kadar şike yapmış
11-11 sonrasını göremedimDevamı sanırım koyamadım 11 13 veriyor son sayıda raketle yine ıska geçiyor
11-11 sonrasını göremedim
Bir de Belarus futbol ligi vardı. Herifler pandemi mandemi dinlemiyorduAnaa pandemi zamanı maç yoktu bunlara bakardım vayy be
Masa tenisinde maalesef garanti diye bir şey yok![]()
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Alın size şike 10-6 dan sonra topları ıskalıyor
En sevdiğim sütlaçlı![]()
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Alın size şike 10-6 dan sonra topları ıskalıyor
4 sayıdan verilirde bu arkadaş daha garantili verdi arka arkaya 3 ıska ben görmedimMasa tenisinde maalesef garanti diye bir şey yok
Ama burada şike yoksa ciddi bir becerisizlik olduğu kesin , şüpheli bir maç
4 sayı farka bile güvenemiyorsun yeri geliyor karşı taraf geriden gelip kazanabiliyor
Evet fena ıskalamış, normal gözükmüyor4 sayıdan verilirde bu arkadaş daha garantili verdi arka arkaya 3 ıska ben görmedim