Devamı sanırım koyamadım 11 13 veriyor son sayıda raketle yine ıska geçiyorAynen 10-10 olana kadar şike yapmış
Devamı sanırım koyamadım 11 13 veriyor son sayıda raketle yine ıska geçiyorAynen 10-10 olana kadar şike yapmış
11-11 sonrasını göremedimDevamı sanırım koyamadım 11 13 veriyor son sayıda raketle yine ıska geçiyor
11-11 sonrasını göremedim

Bir de Belarus futbol ligi vardı. Herifler pandemi mandemi dinlemiyorduAnaa pandemi zamanı maç yoktu bunlara bakardım vayy be
Masa tenisinde maalesef garanti diye bir şey yok
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Alın size şike 10-6 dan sonra topları ıskalıyor
En sevdiğim sütlaçlı
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Alın size şike 10-6 dan sonra topları ıskalıyor
4 sayıdan verilirde bu arkadaş daha garantili verdi arka arkaya 3 ıska ben görmedimMasa tenisinde maalesef garanti diye bir şey yok
Ama burada şike yoksa ciddi bir becerisizlik olduğu kesin , şüpheli bir maç
4 sayı farka bile güvenemiyorsun yeri geliyor karşı taraf geriden gelip kazanabiliyor
Evet fena ıskalamış, normal gözükmüyor4 sayıdan verilirde bu arkadaş daha garantili verdi arka arkaya 3 ıska ben görmedim