- 8,532
- 9,261
- 113
Philip Morris grubuna yine zam gelmiş, Touch Blue 95 olmuş, ulan daha yeni 90 olmuştu. Neyse, vurdurmaya devam.
AzPhilip Morris grubuna yine zam gelmiş, Touch Blue 95 olmuş, ulan daha yeni 90 olmuştu. Neyse, vurdurmaya devam.
100 lira oldu say ben 84 lira olduğundan beri 100 verip üstü kalsın diyorum kendimi hazırladım yaniPhilip Morris grubuna yine zam gelmiş, Touch Blue 95 olmuş, ulan daha yeni 90 olmuştu. Neyse, vurdurmaya devam.
Onada zam geldimi @Muroo1988 😅😅😅🤣🤣🤣1 Ağustos itibariyle herşeye zam geldi birtek sigaraya değil
Sigaradan tut bütün herşeye zam geldi
Tamamİçmeyin
Senin gibileri itlaf edersek, fiyat düşer. Zihniyet problemi var ülkedeİçmeyin
Herseye evet diyen zihniyet yüzünden bu hale geldik içmeyin oldu efendimİçmeyin
İnşallah ironidirKardeşim siz cahil misiniz reisim sizi düşündüğü için fiyatı yükseltiyo sağlığınıza zararlı uzun ömürlü olun hastalanmayın diye zam yapıyo
Alkol fiyatlarıda bu, yüzden yüksek değil mi öyle bilgi geldi bana halkının sağlığını düşünen bir liderimiz varİnşallah ironidir
İçme dostSenin gibileri itlaf edersek, fiyat düşer. Zihniyet problemi var ülkede
Ne sağlığı adamlar verginin peşinde. Diyanet aç kalır alkolikler olmasaAlkol fiyatlarıda bu, yüzden yüksek değil mi öyle bilgi geldi bana halkının sağlığını düşünen bir liderimiz var
Beyimiz sigara iciyor, zamlara isyan ediyor.Philip Morris grubuna yine zam gelmiş, Touch Blue 95 olmuş, ulan daha yeni 90 olmuştu. Neyse, vurdurmaya devam.