- 8,532
- 9,261
- 113
3 paket içiyorum hem de günde, onu da belirtirsen sevinirim. 8-9K sigara giderim var aydaBeyimiz sigara iciyor, zamlara isyan ediyor.
3 paket içiyorum hem de günde, onu da belirtirsen sevinirim. 8-9K sigara giderim var aydaBeyimiz sigara iciyor, zamlara isyan ediyor.
1 paket sigara alınca 1 pakette devlete ısmarlıyoz galibaNe sağlığı adamlar verginin peşinde. Diyanet aç kalır alkolikler olmasa
Sigarayı içtiğine emin misin dost. Daha çok sigarayı yiyorsun gibi geldi.3 paket içiyorum hem de günde, onu da belirtirsen sevinirim. 8-9K sigara giderim var ayda
Ne diyim umarim 33 pakete çıkarırsın, devletimiz kazansin. Allah hükümete zeval vermesin.3 paket içiyorum hem de günde, onu da belirtirsen sevinirim. 8-9K sigara giderim var ayda
e zaman geçmiyor başka türlü, bu kadar sinir, stres, can sıkıntısı nasıl geçecek yoksa? Her bir sigara 5 dakika öldürüyor, ayrıca hayattan da öldürüyor hakikatten. Benim için iyilik, yaşamaya çok hevesli değiliz zaten, ölsek pek bir şey kaçıracağımız yok.Sigarayı içtiğine emin misin dost. Daha çok sigarayı yiyorsun gibi geldi.
NATO kafa nato mermerBeni ilgilendirmez tütün içtiğim için
Ee doğal olarak onada zam gelirde kral nasıl iciyonuz şu tütünü yav 1 gün denedik çöpe attım aq sözde en iyisiydiBeni ilgilendirmez tütün içtiğim için
Bizde bilirdik kent Winston içmeyi ama durum el vermiyo o yüzden sigaraya zam gelmiş isterse 200 lira olsunNATO kafa nato mermer
Türker hocam yokluk olunca mecbur alışıyosunEe doğal olarak onada zam gelirde kral nasıl iciyonuz şu tütünü yav 1 gün denedik çöpe attım aq sözde en iyisiydi
Tütün ne kadarBizde bilirdik kent Winston içmeyi ama durum el vermiyo o yüzden sigaraya zam gelmiş isterse 200 lira olsun
25Tütün ne kadar
Kral valla alakası yok ya benimde bu aralar durum iyi değil 300-500 yakalıyoruz kodlardan falan gidip oynamak yerinde 300 üne sigara alırım hemenTürker hocam yokluk olunca mecbur alışıyosun
25 e tütün ciğerler patinaj çeker lo
Tütunude aynı zehir digeride aynı zehir bro25 e tütün ciğerler patinaj çeker lo