- 11,426
- 9,976
- 113
gece gece kahkaha attm a.Yarın philip morris firması nasıl diye açar dost
gece gece kahkaha attm a.Yarın philip morris firması nasıl diye açar dost
Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Benim winston dark bluemDA 85 TL ):Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Üniversite mezunu olması yabancı dil bilmesi lazım onun için dost 😂gece gece kahkaha attm a.
Öyle tabide hayırlisi diye diye mahvolduk tabiki hepsi aynı bk ama değişim şart şu bu olsun demek ama değişim illaki şart n'olacak bakalım böyle hayira giden hicbisey yokAğa hangisi gelirse gelsin yer ve bizi öper blue label en az 20 bin liralık viski vede 100bin Euro para. Çıkıyo birinin ofisinden bunların hepsi parayı cukkaliyo yanarım halka yanarım kardeşim dahada konusmicam millet bitmiş tükenmiş en iyisi gelsin farketmez sonumuz hayrolsun ne diyim
Buraya konu açma ilgilenmiyorlar sikayetvardan aç arayıp 1 sene sabit fiyattan veriyorlar sikayeti kaldirirsanBunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Dost asıl mesele sigara+çakmak 100 liradan fazlaya geliyor. Esas büyük mesele bu.Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Konusu olsa napabilcez knkBunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
90Benim winston dark bluemDA 85 TL ):
100de olur 200de olur ulkenin ekonomisini yonetenlere onlara oy verenlere bakmak lazimBunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Başkası gelince ucuzliycakmi aga 😁100de olur 200de olur ulkenin ekonomisini yonetenlere onlara oy verenlere bakmak lazim
Tamam başkası gelmesin diye biz kulagimizin arkasini ttirmeye devam edelim oldu muBaşkası gelince ucuzliycakmi aga 😁
Kanka sağa sola çekmeden soruyorum gerçekten başkası gelince ucuzlarmi 😂Tamam başkası gelmesin diye biz kulagimizin arkasini ttirmeye devam edelim oldu mu
Bende saga sola cekmeden cevap verdim zaten haklısın kilmedik yerimiz kalmadi bi kulak kaldi gelmesin baskasi kalsinlar basta kulagimizin arkasinida sinler işte mantıksız mı cevap verdim😂Kanka sağa sola çekmeden soruyorum gerçekten başkası gelince ucuzlarmi 😂
Aha agam ah gönül isterdi hersey güzel güllük gülistanlık olsun ama bu coğrafyanın kaderi işteBende saga sola cekmeden cevap verdim zaten haklısın kilmedik yerimiz kalmadi bi kulak kaldi gelmesin baskasi kalsinlar basta kulagimizin arkasinida sinler işte mantıksız mı cevap verdim😂
every hesabı ne oluyor kral bilgin var mı?Aha agam ah gönül isterdi hersey güzel güllük gülistanlık olsun ama bu coğrafyanın kaderi işte