Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigaraya Yeni Zam

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
470
83
konu olacak ne var ki kanada da mı yaşıyoruz yiyeceksin zamı oturacaksın aşağı alışık millet zaten

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,356
113
Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Benim winston dark bluemDA 85 TL ):

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Ulan chp gelir değişir dedik adamlar metroyu 36 TL yaptı bu ülkede harbiden Halk zavallı kardeşim olan halka oluyo koltuktakiler bal kaymak takılıyor

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,299
1,400
113
Benim için 100 psikolojik sınır 85de versem benim için o aslında 100

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Ağa hangisi gelirse gelsin yer ve bizi öper blue label en az 20 bin liralık viski vede 100bin Euro para. Çıkıyo birinin ofisinden bunların hepsi parayı cukkaliyo yanarım halka yanarım kardeşim dahada konusmicam millet bitmiş tükenmiş en iyisi gelsin farketmez sonumuz hayrolsun ne diyim
Öyle tabide hayırlisi diye diye mahvolduk tabiki hepsi aynı bk ama değişim şart şu bu olsun demek ama değişim illaki şart n'olacak bakalım böyle hayira giden hicbisey yok

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,403
445
83
Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Buraya konu açma ilgilenmiyorlar sikayetvardan aç arayıp 1 sene sabit fiyattan veriyorlar sikayeti kaldirirsan

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,007
951
113
Dost asıl mesele sigara+çakmak 100 liradan fazlaya geliyor. Esas büyük mesele bu.

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Diğer gruplar çok oldu zam geleli. Camelden ucuzdu Parlament Midnight blue bir hafta içtim dün yine Camele dönüş yaptim

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
100de olur 200de olur ulkenin ekonomisini yonetenlere onlara oy verenlere bakmak lazim

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Kanka sağa sola çekmeden soruyorum gerçekten başkası gelince ucuzlarmi 😂
Bende saga sola cekmeden cevap verdim zaten haklısın kilmedik yerimiz kalmadi bi kulak kaldi gelmesin baskasi kalsinlar basta kulagimizin arkasinida sinler işte mantıksız mı cevap verdim😂

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,143
7,255
113
Bende saga sola cekmeden cevap verdim zaten haklısın kilmedik yerimiz kalmadi bi kulak kaldi gelmesin baskasi kalsinlar basta kulagimizin arkasinida sinler işte mantıksız mı cevap verdim😂
Aha agam ah gönül isterdi hersey güzel güllük gülistanlık olsun ama bu coğrafyanın kaderi işte