http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Saranlara Ceza

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
DCB6A8DF-972F-41BB-A979-5EBD33712154.jpeg Kimse tütün içme özgürlüğümü elimden alamaz gelin arkadaşlar hepinize tütün sarayım:)

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Her türlü yasağa karşıyım lakin Twitter a mutlaka bı düzenleme getirilmesi lazım inanilmaz bı dezenformasyon var sürekli siyaset ve futbol üzerinden insanların kutuplaşmayı söz konusu bunu da tetikleyen troller var bence Twitter hesapları da kisisellesmeli TC ile hesap alınması vs yapılacaksa yapılmalı ne zaman twitter a girsem ülke ile alakalı umudum daha da azalıyor böyle insanlar var mı gerçekten diyorum

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Beyler 2 dk gözlerimi dinlendireyim dedim götümde ki donuda almışlar fazla donu olan var mı?

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Her türlü yasağa karşıyım lakin Twitter a mutlaka bı düzenleme getirilmesi lazım inanilmaz bı dezenformasyon var sürekli siyaset ve futbol üzerinden insanların kutuplaşmayı söz konusu bunu da tetikleyen troller var bence Twitter hesapları da kisisellesmeli TC ile hesap alınması vs yapılacaksa yapılmalı ne zaman twitter a girsem ülke ile alakalı umudum daha da azalıyor böyle insanlar var mı gerçekten diyorum
Bilader isteyen istediğini düşünür isteyen istediğini der ama tabikide saygı çerçevesinde valla bu hükümetten tek korkum kenan evren gibi şeffaf oy pusulası ile artık oylar alınacak hükümete vermeyenleri fişleyecekler

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Gerçekler her zaman korkutucudur ama ne yazıkki öyle umut verici birşey hiç yok

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Bilader isteyen istediğini düşünür isteyen istediğini der ama tabikide saygı çerçevesinde valla bu hükümetten tek korkum kenan evren gibi şeffaf oy pusulası ile artık oylar alınacak hükümete vermeyenleri fişleyecekler
Ben ne diyorum sen ne diyorsun birader

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
1,955
113
Dediğinin olması için ülkede düşünce özgürlüğü olması gerekir şimdi tcyle twittera kayıt olsa benim muhalif olduğum için fişlenmeyeceğime garanti vermeleri lazım ayrıca her ne kadar siyasi düşüncesi bana çok ters de olsa Başak Demirtaş’a hakaret edildiğinde harekete geçmeyip Esra Albayrak’a edildiğinde geçmek ikiyüzlülüktür ikisine de hakaret etmek suçtur

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
bence tc yetmez , herkese çip taksınlar her yaptığı her söylediği hatta her düşündüğü denetlensin . sosyal medya olmasa kahvede evde vb muhalif mıhalif konuşanlar olabilir . herkesi susturup tek model yapalım :)